naar inhoud

Diksmuidebon

Banner Diksmuidebon

De Diksmuidebon krijgt in onze stad een hele make-over. We schakelen in december over naar een digitaal exemplaar dat je via de webshop zal kunnen bestellen. Daarna zijn er twee mogelijkheden:

  • Je drukt de bon zelf af;
  • Je scant de QR-code op je smartphone in bij een handelaar om te betalen;

Je kunt natuurlijk ook nog altijd een mooiere bon kopen aan het onthaal in het stadhuis of bij de dienst toerisme.  De medewerkers maken van je bon dan een echt cadeautje. De bon heeft de grootte en stevigheid van een bankkaart en steekt in een mooi hoesje.

Webshop

Vanaf begin december zal je hier digitale Diksmuidebonnen kunnen bestellen. Tot dan blijven we nog verderwerken met de huidige formule - een bon die je in het stadhuis aankoopt. 

Via de webshop heb je de keuze tussen verschillende bedragen voor je bon. Wil je toch nog een ander bedrag? Bel of mail dan naar het centraal onthaal via 051 79 30 00 of onthaal@diksmuide.be. Het aangepast reglement op de Diksmuidebon wordt op 30 november ter goedkeuring voorgelegd aan de gemeenteraad.

De Diksmuidebon vervangt ook de geboorte- en adoptiepremie.

Voor wie

Met de Diksmuidebon willen we de inwoners stimuleren hun inkopen bij de lokale handelaars te doen. Omdat we alle lokale handel willen stimuleren zal de bon ook te gebruiken zijn bij de abonnementhouders van de maandagmarkt en boerenmarkt die zich hebben ingeschreven.

De deelnemende handelaars zijn te herkennen aan de sticker en de lijst van de deelnemende handelaars wordt samen met de Diksmuidebon meegegeven. 

E-loket

  • Diksmuidebon - inschrijving deelnemende handelaar

    Formulier