naar inhoud

Fightclub

Bij Fightclub Diksmuide train je de zuivere karatetechnieken, waarvan de trappen, stoten en veegtechnieken in het kickboksen worden gebruikt. Daarnaast worden ook grondwerk en de vaardigheden van de zelfverdediging aangeleerd. Lesgever Marc Puystiens is een kamper en scheidsrechter met internationale ervaring.

“We geven onze leden training in een zeer complete vechtsport mee, en besteden ook aandacht aan mentale trainingstechnieken zoals zelfvertrouwen, zelfbeheersing, respect en doorzettingsvermogen ‘Fightclub, the more you sweat in training, the less you bleed in battle’ is onze lijfspreuk”, vertelt Marc Puystiens.

“Dit is mijn vierde jaar bij Fightclub. Het is een fijne groep met een gedreven leerkracht die elke les opnieuw een nieuwe techniek aanleert. Je leert er verdedigingstechnieken die als meisje best interessant kunnen zijn: soms boksen, een andere keer worstelen, krachttraining, wurgtechnieken, heel veel variatie en dat vind ik fijn. Ik hou ervan om alles te geven, hier kan ik mijn energie kwijt. Op het einde van elke les is er ‘vrij vechten’ en pas je de aangeleerde technieken toe op een partner. Ik wil me vooral goed kunnen verdedigen en weten wat ik kan doen in benarde situaties, het helpt me ook aan een goede conditie en zelfvertrouwen.” – Emma Thijs, 14 jaar.

Contactgegevens

adres
Oude Dorpsstraat 58600 Kaaskerke
gsm
0492 18 41 09
e-mail
e-mail
website
website

Voorzitter

naam
Marc Puystiens
adres
Oude Dorpsstraat 58600 Kaaskerke
tel.
0492 18 41 09
e-mail
e-mail

Contact

naam
Marc Puystiens
adres
Oude Dorpsstraat 58600 Kaaskerke
tel.
0492 18 41 09
e-mail
e-mail

Categorie