Website Diksmuide

Kinderboerderij 't Land van Vlierbos

We hebben al even mogen proeven van enkele mooie lentedagen. Daar hoort een wandeling met de hond zeker bij. Je kan nu ook een tussenstop houden in de nieuwe hondenloopweide in de Diamantstraat.

De inwoners van Pervijze kunnen op donderdag 14 maart terecht in het OC Ten Bercle voor de resultaten van de straatthermografie van hun woning.

Vanaf vrijdag 5 april gaan de deuren open van Café de IJzerboomgaard en kinderboerderij 't Land van Vlierbos. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen met de (klein)kinderen.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Zeg niet langer Eandis of Infrax, maar Fluvius
Resultaten straatthermografie (Pervijze): donderdag 14 maart
Twintig kinderen willen graag op vakantie in Vlaanderen
Open vanaf de paasvakantie: Café de Ijzerboomgaard en kinderboerderij 't Land van Vlierbos
Stijn Boussemaere koning fotowedstrijd sportdienst
Tweede hondenloopweide in Diksmuide geopend
Testperiode voor afslaan naar links richting Oostendestraat op Grote Markt
UiT in Diksmuide
Jubilee Lanoye
Digie Café
Ben Koks - grauwe kiekendief - Van ei tot Afrika
Medailleparade Bataljon Artillerie
De mensengenezer
Amnes(t)ie
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Oude merknamen netbedrijven verdwijnen uit het straatbeeld. Eandis en Infrax, de twee bedrijven die elk in een deel van Vlaanderen instonden voor onder meer de distributie van gas en elektriciteit, heten vanaf vandaag overal Fluvius.
lees meer

Op 20 januari is de thermocar uitgereden, om de voorgevels van meer dan 400 woningen in Pervijze te scannen. Op de warmtefoto kun je niet alleen zien hoeveel, maar vooral ook waar energie verloren gaat.
lees meer

Zoals elk jaar komen er door de zorgen van Euro-Children kinderen uit probleemgebieden in Europa op vakantie in Vlaamse gastgezinnen. We verwelkomen dit jaar ongeveer vijfentwintig kinderen, waarvan twintig die voor de eerste maal komen.
lees meer

’t Land van Vlierbos opent vanaf vrijdag 5 april de deuren. Zowel de kinderboerderij als het café De IJzerboomgaard zijn vanaf dan open voor het grote publiek.
lees meer

Stijn Boussemaere en Kurt Lapere zijn de winnaars van de fotowedstrijd van de sportdienst. Het publiek mocht op Facebook stemmen op de geselecteerde beelden. Stijn kreeg de meeste duimpjes achter zijn foto, Kurt Lapere volgde op plaats twee én drie.
lees meer

Op een terrein van 507 m² aan de Diamantstraat heeft de stad Diksmuide een hondenloopweide ingericht. Die is sinds kort open voor honden en hun baasjes. De hondenloopweide is de tweede in Diksmuide. In 2016 werd een terrein langs de Beerstblotestraat al speciaal afgebakend voor honden.
lees meer

Het college voor burgemeester en schepenen voert vanaf 1 april een testperiode in voor het afslaan naar links richting de Oostendestraat vanop de Grote Markt. Het tijdelijk verkeersreglement geldt tot eind augustus. Ondertussen wordt het verkeer gemeten.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.