Website Diksmuide

Tournée Minérale

Naar jaarlijkse gewoonte is het in februari terug tijd voor 'Tournée Minérale', de maand is dan wel al begonnen, maar het is nog niet te laat om een alcoholvrije maand in te lassen, doen dus!

Wil je weten of je woning warmte verliest en waar die warmte net verloren gaat? Het uitvoeren van een warmtescan van je gevel en dak kan hierop een antwoord geven. Spreek af met buren, vrienden of mensen uit je dorp en schrijf je in.

Heb je een warm hart voor mensen en wil je aan de slag als vrijwilliger, bekijk zeker eens de plaatsen waar ze vrijwilligers nodig hebben.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Vraag je gratis warmtescan aan!
Diksmuide krijgt nieuw recyclagepark
Vleermuizen onder je dak?
Wat mag er in mijn pmd-zak?
Tournée Minérale 2019
Vrijwilligers gezocht
UiT in Diksmuide
Jan Cappelle met de muzikanten van Het Onderspit
Op weg naar waterland
Lampionaio (3+)
Natuur@telier – Ontwaak met natuur
Plannen voor plaats
Juridisch loket
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Wil je weten of je woning warmte verliest en waar die warmte net verloren gaat? Het uitvoeren van een warmtescan van je gevel en dak kan hierop een antwoord geven.
lees meer

In september verhuist het recyclagepark naar de Heernisse 7 a, nabij het administratief centrum. Nu de grondverwerving voor het nieuwe recyclagepark bijna achter de rug is, wordt een aannemer aangesteld voor de aanleg ervan. De gemeenteraad keurde op 17 december het dossier goed.
lees meer

Vleermuizen spreken tot de verbeelding. Ook in jouw omgeving komen meer vleermuizen voor dan je zou denken! Heb je vleermuizen onder je dak? Laat het ons weten.
lees meer

Naast plastic flessen en flacons horen ook metalen deksels, kroonkurken, spuitbussen en aluminium schalen in de pmd-zak.
lees meer

Het was de voorbije jaren een overdonderend succes: meer dan 120.000 mensen schreven zich in voor Tournée Minérale. Dat betekent: de hele maand februari met goesting alcoholvrij houden. In 2019 loopt deze gezonde campagne opnieuw en kan ook jij meedoen. Doen? Doen!
lees meer

We zijn op zoek naar vrijwilligers met diverse vaardigheden …
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.