Website Diksmuide

Gelukkig nieuwjaar

We wensen iedereen een gelukkig en gezond 2019.
Een jaar met goede voornemens, veel nieuwtjes en leuke activiteiten.

Heb je interesse om gratis deel te nemen aan een groepsaankoop groene stroom en/of gas, neem dan contact op met Woonwinkel West voor meer informatie.

Wil je gratis advies over je pc, laptop, smartphone? Ga dan op dinsdag 22 januari zeker eens langs in het Digie Café in de bib van 16.30 tot 18.30 uur.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Winnende nummers eindejaarsactie 2018
Kies voor goedkopere groene stroom en gas, schrijf je nu in!
Nieuw tweerichtingfietspad in de Schoorbakkestraat
Kinderbijslag wordt groeipakket
Wintertips: bescherm uw waterleiding en watermeter
UiT in Diksmuide
Winterconcert KH Burgerskring
Quarter-life crisis
Digie café - Annulatie
Damiaanactie Verrassingsontbijt
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
tromgeroffel.....de winnende nummers van de eindejaarsactie 2018. De lotjes kunnen vanaf morgen tijdens de openingsuren bij het onthaal van het stadhuis ingewisseld worden en dit tot ten laatste vrijdag 8 februari om 12uur. Veel succes !!
lees meer

Betaal jij graag te veel voor je energie? Wij ook niet. Gelukkig kun je hier gemakkelijk iets aan doen. Schrijf je vóór 6 februari in voor de groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie West-Vlaanderen. Inschrijven is vrijblijvend en eenvoudig.
lees meer

De aanleg van een tweerichtingsfietspad aan de noordzijde van de Schoorbakkestraat, van de Schoorbakkestraat tot aan de Frontzate, staat al enkele jaren op het programma. Alle voorbereidingen werden getroffen, de plannen goedgekeurd en de gronden verworven.
lees meer

Vanaf 1 januari 2019 neemt Vlaanderen de uitbetaling van de kinderbijslag over. De kinderbijslag wordt omgevormd en heet voortaan het Groeipakket. Het Groeipakket is het geheel van financiële tegemoetkomingen dat de Vlaamse overheid voorziet voor elk kind in elk gezin.
lees meer

Winterse temperaturen kunnen ervoor zorgen dat uw waterleiding en watermeter bevriezen. Dit is niet alleen onaangenaam, het kan u ook heel wat geld kosten. Om dit te vermijden, geeft De Watergroep graag enkele tips.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.