Website Diksmuide

Nieuwsbrief Diksmuide - 7

Het komend (verlengd) weekend belooft een sportief weekend te worden! Diksmuide is het prachtige decors voor de tijdrit van de Baloise Belgium Tour. Heel wat wielertoppers strijken in Diksmuide neer om in een rit van 17 km langs het IJzerfront het beste van zichzelf te geven. Aan de eindmeet treffen we het stadhuis in al z'n glorie. Ontdaan van z'n stellingen laten we het stadhuis van z'n beste kant zien.
Genieten en plezier maken staat die dag troef. Met het gevarieerde animatieprogramma voor jong en oud valt er die dag voor iedereen wel iets te beleven in Diksmuide.
De organisatie van de tijdrit heeft natuurlijk ook een impact op de mobiliteit. Kijk op de website www.diksmuide.be/baloisebelgiumtour nog eens alles na. Maar als we een tip mogen geven: kom dan met de fiets.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Vacatures WZC Yserheem: verpleegkundigen
Artiest zoekt Feestneus en Feestneus zoekt artiest !
Groen beton voor fietspad N35
Wielertoppers komen naar Diksmuide
Aanpassing overgangsregeling ‘oude vuilniszakken’
UiT in Diksmuide
Baloise Belgium Tour - Tijdrit aan het IJzerfront
Iron Trophy - Duathlon
Fietsrijk Diksmuide 2014
Ontdek de pracht van Diksmuide
Freddy De Vadder "Freddy twijfelt"
Wandelrijk Diksmuide 2014
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Het WZC Yserheem is op zoek naar gegradudeerd verpleegkundigen.
lees meer

Je bent artiest en zoekt speelplekken in de regio ? Of je organiseert een buurtfeest en zoekt een betaalbare act ? Artiest zoekt Feestneus is het project wat je zoekt !
lees meer

Voor de aanleg van het nieuwe fietspad langs de N35-N364 (Kaaskerkestraat, Oudekapellestraat, Nieuwkapellestraat en Lostraat te Diksmuide), werd door de firma’s Aswebo en Wegenbouw De Brabandere gewerkt met het beton van de toekomst: Groen Beton.
lees meer

Tijdens een persconferentie maakten de organisatoren de lijst van toprenners bekend. Tony Martin, Tom Boonen, Niki Terpstra, Gianni Meersman en Jan Bakelants zijn maar enkele van de klinkende namen die op 30 mei naar Diksmuide afzakken.
lees meer

Sinds 1 januari 2014 zijn wordt voor de afvalophaling gebruik gemaakt van nieuwe groengele zakken. De overgangsregeling voor de oude bruine zakken wordt verlengd tot eind 2014. De ophaling van de zwarte zakken eindigt definitief op 30 juni 2014.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.