website diksmuide

CC Kruispunt zorgt voor een leuk en cultureel eindejaar!

Geen weet wat te doen tijdens de laatste koude winterdagen van het jaar? Kom genieten van het uitgebreide programma van CC Kruispunt! Johan Heldenbergh kruipt op woensdag 12 december in de huid van Karl Marx waar hij terugblikt op zijn bewogen leven. Op donderdag 20 december is er de slotshow van Winterwonderland en op donderdag 27 december kan je met het hele gezin komen meezingen en swingen tijdens de familievoorstelling ‘Muziek uit de speelgoedkast’, een speels muziekfeest voor iedereen vanaf 3 jaar. Leuk weetje: Heb je 7 puntjes gespaard met je UiTPAS, dan krijg je in ruil voor je puntjes tijdens de familievoorstelling een coole vogelfluit cadeau! Meer info hierover vind je onderaan deze nieuwsbrief.
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Gezellig rond de tafel in de bib. Kom eens een kijkje nemen in onze spelotheek. Heel wat spelletjes staan op jou te wachten. Je kan ze uitlenen maar op onze spelletjesnamiddagen kan je ze ook uittesten. We schuiven de stoelen bij elkaar en zetten de spelletjes klaar. Nodig je familie en vriendjes uit om mee te komen spelen. Weet je even niet hoe het moet? Geen nood! Onze spelletjeskenner komt ...
lees meer

Eén van onze grootste acteurs kruipt in de huid van één van de grootste filosofen: Johan Heldenbergh speelt Karl Marx. Een unieke combinatie. In deze theatermonoloog kijkt Marx terug op zijn bewogen leven en denken. In tijden van onzekerheid en groeiende ongelijkheid is deze theatermonoloog een confronterend, kritisch en gloedvol pleidooi voor vrijheid en menselijke waardigheid.
lees meer

Gezellige en intieme voorleesmomenten. Kom luisteren naar een mooi verhaal en laat je verwennen met een drankje en een lekker hapje. Ook dit seizoen kiezen we voor de knusse toneelzolder van de Kunstenacademie Kadens. Enthousiaste vrijwilligers met een passie voor voorlezen staan opnieuw paraat om je te verwelkomen. Om het nieuwe jaar te vieren nodigen we in januari een professionele verteller ...
lees meer

Leren programmeren door zelf te experimenteren. Ben je tussen 10 en 17 jaar en wil je alles weten over programmeren? CoderDojo maakt van ontwikkelen en programmeren een superleuke, keigezellige en megatoffe leerervaring. Tijdens deze workshops leer je alles over websites, games, apps, elektronica en software door er onmiddellijk mee aan de slag te gaan onder begeleiding van enthousiaste ...
lees meer

Avondrood is een literair-muzikale productie van Behoud de Begeerte met Lize Spit, Elise Caluwaerts en Kim Van den Brempt, gebaseerd op de Vier Letzte Lieder van Richard Strauss. Die liederen waren de laatste composities die Strauss voor zijn dood schreef en die hij zelf nooit heeft horen opvoeren. Lize Spit schreef er een tekst bij over een beroemd dirigent.
lees meer

Digie Café is je laptop traag? Wil je e-mails lezen op je smartphone of wil je weten hoe je een app installeert? Met al je vragen over je pc, laptop, tablet en smartphone kan je terecht in het Digie Café in de bib. Een ervaren IT specialist staat je met raad en daad bij.
lees meer

Jenkins brengt een prachtige film over Chiron, een homoseksueel zwart kind opgegroeid in een ruige buurt met een aan drugs verslaafde moeder. De kleine Chiron wordt gepest, vindt thuis geen liefde, maar sluit voorzichtig vriendschap met een drugsdealer die hem heel genegen is. We zien de jongen opgroeien en zich doorheen verschillende levensfasen worstelen met identiteit, gender en relaties. ...
lees meer

Een voorleesmoment met knutselactiviteit voor de allerkleinsten Kinderen tussen vier en zes jaar zijn samen met hun (groot)ouders en vriendjes van harte welkom om te genieten van de gezellige sfeer in de bib. Elke maand lezen we een verhaal voor en kunnen kinderen nadien creatief aan de slag.
lees meer

KADENS nodigt u uit op donderdagavond 20 en vrijdagavond 21 december. Dan toveren we tussen 17u30 en 20u de kunstenacademie en de bib om tot een wellnessoord van verhalen, theater, muziek, dans, beeld, glühwein en warme chocolade. In CC Kruispunt sluiten we om 20 uur Bedtime Stories af!
lees meer

Tijdens de kerstvakantie wuiven we het oude jaar uit met een swingend speels muziekfeest voor iedereen vanaf 3 jaar. Zannemie en de Bende brengen een heerlijk live concert vol gekke moves, interactieve onnozeliteiten en steengoede muziek.
lees meer

Weetjes
Leuk nieuws, CC Kruispunt heeft sinds begin deze week een nieuwe werkkracht! Ze stelt zich graag even aan je voor.
lees meer

Winterwonderland is volledig uitverkocht op vrijdag 21 december! Wel zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de show van donderdag 20 december.
lees meer

Ben je nog op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk? CC Kruispunt helpt je uit de nood! Verras je vrienden en/of familie met een culturele cadeaubon ter waarde van een bedrag naar keuze (met een minimum van 5 euro).
lees meer

Woon jij tijdens de kerstvakantie het swingend, speels muziekfeest bij van Zannemie en de bende? Naast de wondermooie stemmen, een aardige dosis humor en vrolijke liedjes met af en toe een stevig rockgehalte kan je 7 punten van je UiTPAS omruilen voor een coole vogelfluit! Vergeet je UiTPAS niet!
lees meer

Elise Caluwaerts, Kim Van den Brempt en Lize Spit zetten met Avondrood de scène in volle gloed. Wie verdient volgens jou een ingetogen maar oprechte dosis liefde? Laat ons dit weten en maak kans op 2 gratis tickets voor deze warme voorstelling!
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.