Website Diksmuide

Sint in aantocht

Onze Diksmuidse vlogger Pepe Blue toont via zijn vlogs zijn dagelijks leven. Diksmuide komt hierin prominent in beeld. Benieuwd wat hij zoal uitspookt? Neem dan een kijkje op YouTube.

Breng van dinsdag 13 t.e.m. zondag 18 november zeker een bezoekje aan het zwembad, want er staan heel wat leuke activiteiten op het programma tijdens 'Diksmuide zwemt'.

Sinterklaas is op dit moment nog in Spanje, maar op zaterdag 17 november doet hij zijn intocht in Diksmuide, kom vanaf 14u de sint opwachten aan de Vismarkt en geniet daarna van show 'De Spaanse schaar' in de Boterhalle.

In deze nieuwsbrief
Nieuws
Wij zijn energiek
Diksmuide zwemt
Ontmoet onze Diksmuidse vlogger Pepe Blue
Diksmuide zet ‘Duurzame Helden’ in de kijker
De bende van Diksmuide
Uittreksel uit het strafregister krijg je na vijf minuten al in je mailbox
UiT in Diksmuide
Intocht van de Sint Diksmuide
Broere
Creatief met IJzerdraad
Enkele app's uitgelicht
Plankenkoorts speelt In de sacoche!
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Met ‘Energieke dorpen’ willen we mensen bij elkaar brengen om aan de slag te gaan met het besparen en het opwekken van energie. Samen maken we van jouw dorp een Energiek dorp! Spreek dus af met jouw buren, vrienden, collega’s uit het dorp en schrijf je samen in voor een van onze gratis energieke opt
lees meer

Van dinsdag 13 t.e.m. zondag 18 november zijn er heel wat activiteiten in het zwembad van Diksmuide. Bekijk de kalender en kom naar de activiteit(en) die jou het meest aanspreekt.
lees meer

“Goeiemorgen deze morgen, mijn naam is Pepe Blue”. Hiermee opent de Diksmuidse vlogger Kevin Van de Kerckhove (36) de meeste van zijn vlogs. Een vlogger neemt zijn camera overal mee en filmt wat hij of zij doet. Het resultaat verschijnt op YouTube.
lees meer

Op de slotavond van de week van de duurzame gemeente (18 tot en met 25 september) zette het stadsbestuur de 'Duurzame Helden' in de kijker. Deze helden zijn lokale burgers, scholen, bedrijven en verenigingen die elk op hun manier bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen.
lees meer

De klimaatbende is een bonte bende van directies, leerkrachten, medewerkers van het stadsbestuur en natuurlijk ook de leerlingen zelf! Ze gaan aan de slag in hun eigen school, dagen andere scholen uit en leren met wat ondersteuning en informatie van MOS (Milieuzorg op school) hoe ze echt kunnen help
lees meer

Sinds kort kun je een uittreksel uit het strafregister volledig digitaal aanvragen en ontvangen. Je ontvangt het uittreksel nauwelijks vijf minuten later al in je mailbox.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.