Website Diksmuide

Herfstkriebels

Naar jaarlijkse gewoonte kan je tijdens 'Buren bij kunstenaars' de werken van de Diksmuidse kunstenaars gaan bewonderen op verschillende locaties. Dit van vrijdag 19 oktober t.e.m. zondag 21 oktober. Toegang is gratis.

Op vrijdag 19 oktober is het Dag van de Jeugdbeweging. Dan worden de vele vrijwilligers die zich engageren in een jeugdbeweging in de kijker gezet. Ze worden getrakteerd op een gratis ontbijt op de Grote Markt tussen 7.15 en 8.25 uur.

Eind oktober staat Diksmuide weer volledig in het teken van Halloween met Ghostoria en Behekst Diksmuide. Kom bibberen in de binnenstad of bestel tickets ( dienst toerisme ) voor het griezelparcours in de Boterhalle.


In deze nieuwsbrief
Nieuws
Vrijwilliger in de thuiszorg
Buren bij kunstenaars
Subsidies voor verdere uitbouw sportpark De Pluimen
Bovengrondse leidingen gaan ondergronds
Project taxicheques Westhoek
UiT in Diksmuide
Assisen - De webcam-moord
Borst
Ontbijt dag van de jeugdbeweging
Behekst Diksmuide
Ghostoria
Reveil
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Wat kun je betekenen als vrijwilliger in de thuiszorg? Dankzij jou kunnen mensen, jong én oud, thuis (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of andere problemen hebben. Je geeft ook ademruimte aan mantelzorgers die dag in dag uit thuis zijn voor hun partner, ouder, kind of familielid.
lees meer

Ook dit jaar organiseert de provincie West-Vlaanderen ‘Buren bij kunstenaars’ - open-atelierdagen. Toegang gratis. In Diksmuide stellen volgende kunstenaars tentoon:
lees meer

Farys en TC De Maene dienden samen een subsidiedossier in bij Sport Vlaanderen voor de uitbouw van het sportpark De Pluimen. Het resultaat is een subsidie van 489.512 euro.
lees meer

In Diksmuide vervangt Infrax de komende twee jaar ruim 44 kilometer bovengrondse leidingen door 48 kilometer ondergrondse netten.
lees meer

Het project taxicheques, vorig jaar opgestart in vier Westhoekgemeenten waaronder Diksmuide, wordt verdergezet. Jongeren tussen 16 en 25 jaar kunnen een pakket taxicheques ter waarde van 30 euro aankopen voor 10 euro.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.