Website Diksmuide

Nieuwsbrief Diksmuide - 6

Diksmuide ontdekken, daar willen we even bij stilstaan! Begin mei starten de nieuwe reeksen van wandelrijk en fietsrijk. Beide reeksen staan in het teken van het thema ‘De Groote Oorlog’. Het is een unieke gelegenheid om de achtergrond van verschillende belangrijke locaties te leren kennen. Absoluut de moeite waard!

Tijdens de gemeenteraad van maandag 28 april werd de mobiliteitsstudie van de binnenstad voorgesteld. De studie moet richting geven aan de ontwerpers om de Grote Markt en omgeving aan te pakken. Reageren kan tot 1 juni via het formulier op de website (link vind je in deze nieuwsbrief).
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Stad Diksmuide zoekt deeltijdse opsteller-toezichter (m/v)
Mobiliteitsstudie binnenstad: toelichting & inspraak
Sluitingsdagen diensten in mei
Openbare verkoop op 17 mei 2014
Bloed geven doet leven
Vraag nog snel je studietoelage aan
Energiepremies laat je niet liggen
UiT in Diksmuide
Campagne Met Belgerinkel naar de winkel
Fietsrijk Diksmuide 2014
Ontdek de pracht van Diksmuide
Wandelrijk Diksmuide 2014
Open week 'Podiumstress'
Verordening "Afsluitingen en verharding" - infonamiddag voor architecten en tuinaannemers
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Voor de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord. In deze heel afwisselende functie sta je gedurende 30 uur per week in voor een klantvriendelijk onthaal, de leerlingenbegeleiding, de leerlingenadministratie, algemene schooladministratie,… Je bent directe medewerker van de secretaris SAMW.
lees meer

Tijdens de gemeenteraad van 28 april werd de mobiliteitsstudie van de binnenstad voorgesteld. In de studie werd de haalbaarheid van ondergronds parkeren én een gewijzigde verkeerscirculatie in het centrum onderzocht. Reageren kan tot 1 juni.
lees meer

De stads- en OCMW-diensten (uitgenomen toerisme) zijn gesloten op donderdag 1 mei (Feest van de arbeid), vrijdag 2 mei (brugdag), donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) en op vrijdag 30 mei (brugdag).
lees meer

Het stadsbestuur organiseert een openbare verkoop van diverse materialen op zaterdag 17 mei om 9.30 uur in de loodsen van de voormalige technische dienst, Kleine Dijk 33a in Diksmuide.
lees meer

Wist je dat je een leven kan redden door een half uur tijd af te staan? Je hebt 70% kans om ooit eens bloed nodig te hebben. Dagelijks zijn er mensen die bloed, plasma of bloedplaatjes nodig hebben om er bovenop te komen na bijvoorbeeld een ongeval, een bevalling of een operatie.
lees meer

Een studietoelage aanvragen kan voor een leerling in het kleuter- en lager onderwijs, secundair onderwijs (deeltijds en voltijds) en voor een student hoger onderwijs. Je kunt de aanvraag nog indienen tot en met 1 juni.
lees meer

Energiezuinige ingrepen aan je woning doen niet alleen je energiefactuur dalen, je komt ook in aanmerking voor aantrekkelijke premies. Hoe energiezuiniger je maatregelen, hoe meer Infrax je terugbetaalt.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.