Website Diksmuide

Zomers Diksmuide

De helft van de zomervakantie is voorbij, maar ook in de maand augustus valt er nog heel wat te beleven in Diksmuide.

Breng op woensdag 15 augustus zeker een bezoek aan het parktheaterfestival, een jaarlijkse traditie die je zeker niet mag missen en ook de vrijwilligers worden gevierd tijdens Park op Stelten.
Woensdag 22 augustus start de Vierdaagse van de Ijzer, voor de wandelaars zeker en vast iets waar ze naar uitkijken. En de 8 km-omloop is ideaal voor gezinnen!
NIEUW: zaterdag 25 augustus komt het grootste springkasteel ter wereld ''The Beast' naar de Grote Markt, ook de kleinsten kunnen zich uitleven in een springkastelendorp.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Columbarium en dorpshuis in kerk Lampernisse
Kajakpontons
Vergeet je bewonerskaart niet te vernieuwen deze zomer
Hulp bij aanvragen studietoelage 2018-2019
Onderwijscheques
Boekenruilkast
Boekeninleverbus (ook buiten de openingsuren)
UiT in Diksmuide
De schatten van vlieg in Diksmuide
Parktheaterfestival Park op Stelten
Tienersportkamp
Vierdaagse van de IJzer - De Schatten van Vlieg
Summerbea(s)ts Diksmuide
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
De gemeenteraad keurde op 28 mei het aanbestedingsdossier goed voor de realisatie van een columbariumruimte en een dorpshuis in de aan de eredienst onttrokken kerk van Lampernisse.
lees meer

De gemeenteraad keurde op 30 april het project kajakpontons Drie Mussen en Einsdijk goed.
lees meer

Op 1 september vervallen de bewonerskaarten. Je kunt je bewonerskaart online vernieuwen, via mail of op één van de zitdagen. Alleen wie gedomicilieerd is in de zones waar kortparkeren geldt, kan een bewonerskaart krijgen.
lees meer

Eén op vijf ouders heeft recht op een studietoelage (‘studiebeurs’). Of je recht hebt, is afhankelijk van jouw gezinssamenstelling en het gezinsinkomen.
lees meer

Onderwijscheques worden gebruikt om schoolfacturen te betalen. Ze worden toegekend aan leerlingen die school lopen in het peuter-, kleuter-, lager en secundair onderwijs.
lees meer

Diksmuide plaatst een boekenruilkast aan de haven en in Beerst. Ruilen is hip! Het is behalve gratis en leuk ook duurzaam en sociaal. Geef dus ook jouw boeken een nieuw leven.
lees meer

Lukt het niet om binnen de openingsuren jouw boek, dvd, cd of tijdschrift in te leveren en is je uitleentermijn bijna voorbij? Ben je in de buurt met jouw boeken maar is de bibliotheek gesloten? Geen nood, deponeer ze in de intelligente inleverbus aan de hoofdingang van de bib!
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.