Website Diksmuide

Zomer in zicht

De vakantie is in zicht. Ook dit jaar wordt er aan de jeugd gedacht. Om op te warmen, is er zaterdag 23 juni al Roefel. Alle kinderen van de lagere school kunnen zich er al uitleven.

Op maandag 25 juni gaan we verder met het scholierenfestival Sunbeam. Op domein Zonnestraal geven 3 groepen en 5 dj's het startschot voor een spetterende zomervakantie.

In juli en augustus kunnen de kinderen ook terecht bij speelpleinwerking Zonnestraal en De Kastanjes waar ze kunnen ravotten naar hartenlust.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Gemeenteraads- en provincieraadsverkiezingen
Sterilisatieplicht bij katten
Kunstonderwijs Diksmuide
Bank zoekt plek
Speelpleinwerking Zonnestraal
UiT in Diksmuide
Roefel 2018 - Diksmuide
Sunbeam 2018
De schatten van vlieg in Diksmuide
Tienersportkamp
Floating dreams
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Kun je op zondag 14 oktober niet persoonlijk gaan stemmen? Stemmen is verplicht, maar je kunt in dat geval iemand anders een volmacht geven om in jouw naam te stemmen. Je moet dan wel de situatie die je verhindert om persoonlijk te stemmen aantonen met een attest en volmachtformulier
lees meer

Alle katten moeten sinds 1 april verplicht worden gecastreerd of gesteriliseerd voor ze vijf maanden oud zijn en vóór verkoop of adoptie. De Vlaamse overheid verstrengde de regelgeving.
lees meer

Kunstenacademie Diksmuide ‘Clemens non Papa’ Drie domeinen: Dans - Muziek - Woordkunst & Drama Vijf vestigingsplaatsen : - Diksmuide: Paterssite (Muziek-Woord), El Sanscha (Dans), Sint-Niklaaskerk (orgel) - Keiem, basisschool (Muziek) - Houthulst, Jonkershove (Muziek)
lees meer

Landelijke Gilden plaatst binnenkort een eigen zitbank in Nieuwkapelle. Hiermee geven ze het dorp een fijne extra locatie om iedereen samen te brengen. Welke plek verdient al jaren een plaats om te zitten?
lees meer

Onze enthousiaste groep vrijwillige animatoren zorgt iedere zomervakantie voor een uitdagend en gevarieerd spelaanbod voor kinderen van de eerste kleuterklas tot het zesde leerjaar.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.