website diksmuide

Mis de start van de ticketverkoop van CC Kruispunt niet!

Morgenochtend, woensdag 13 juni om 9 uur, start de abonnementenverkoop (online en aan de balie). De losse ticketverkoop start op woensdag 20 juni om 9 uur. Vanaf dan kan je ook telefonisch je tickets bestellen.

Al een keuze kunnen maken? Appelen en peren, die lust iedereen! Ons marktkraam is daarom goed gevuld met toffe 'peren' als The Scabs, Jan Leyers, Kommil Foo en Lukas Lelie. Maar ook heel wat smaakbommen kan je bij ons ontdekken, zoals Het Eenzame Westen, Het Onderspit, Action Zoo Humain, Ans & Wilma, Bart Moeyaert, Esme Bos & Bart Voet, Edenwood Duo. Misschien nog een laatste kers op de taart om in je abonnement op te nemen: Johan Heldenbergh, Lize Spit, Tom Lanoye, Scala of Maud Vanhauwaert? Kunnen wij je verleiden om te proeven van een stukje cultuur?
Check ons volledige aanbod
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Leren programmeren door zelf te experimenteren Ben je tussen 10 en 17 jaar en wil je alles weten over programmeren? CoderDojo maakt van ontwikkelen en programmeren een superleuke, keigezellige en megatoffe leerervaring.
lees meer

Feest in het Dorp Beerst Goooal de Belgica, Goooal Beerst! Zondag 17 juni 2018 Goooal de Belgica, Goooal Beerst! Terwijl ons Belgisch elftal haar beste beentje voorzet op het WK, haalt Beerst de voetbalgekte naar eigen dorp. Kom mee “schotten” en supporteren tijdens de voetbaleditie van Feest in het Dorp op zondag 17 juni in OC Ter Zaele te Beerst! Wat is Feest in het Dorp? Feest in het Dorp ...
lees meer

Kurt Defrancq speelt de muzikale theatermonoloog Met de mantel der liefde en kruipt in de rol van zowel de mantelzorger als de zorgbehoevende. Een intiem maar herkenbaar verhaal voor de mantelzorger en de zorgbehoevende. Aangrijpend maar met humoristische trekjes.
lees meer

Mensen samenbrengen om samen te zingen, dat is het doodeenvoudige concept van Iedereen Zanger. Gratis, voor iedereen, zonder drempels en zangtalent geheel optioneel. Zangplezier staat voorop. Duik mee in een repertoire van hits en bekende (pop- en rock)liedjes, van de jaren '50 tot nu. Wij zorgen voor de teksten, samen zorgen we voor de sfeer. Tussen begin april en eind juni zijn er in totaal ...
lees meer

Weetjes
De gloednieuwe brochure met het aanbod voor het cultuurseizoen 2018-2019 werd in alle bussen van het grondgebied Diksmuide verdeeld. Naar onze klanten buiten Diksmuide werd een exemplaar met de post bezorgd. Heb je toch nog geen exemplaartje ontvangen? Vraag het aan.
lees meer

CC Kruispunt gaat in zomermodus tijdens de grote vakantie. In juli en augustus zijn we enkel open op dinsdag-, woensdag-, en donderdagvoormiddag van 9 tot 12 uur met uitzondering van 11 juli, 14, 15 en 16 augustus. Onze webshop blijft 7/7 - 24/24 open.
lees meer

De zangkaravaan van Iedereen Zanger is nog volop op toer. Op zaterdagavond 30 juni is Diksmuide het eindstation van de verschillende zangsessies in de noordelijke Westhoek. Wist je dat je kan stemmen voor het nummer dat je graag zingt? Kom voor een laatste keer met ons meezingen!
lees meer

Noteer volgende data voor de start van de ticketverkoop van CC Kruispunt in je agenda. Op woensdag 13 juni start om 9 uur de abonnementenverkoop (online + aan de balie). Op woensdag 20 juni start om 9 uur de losse ticketverkoop (online, telefonisch en aan de balie).
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.