website diksmuide

Nieuws van CC Kruispunt blijven ontvangen? Zoals informatie over de seizoensvoorstelling?

CC Kruispunt respecteert uw privacy. Wij hechten veel belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en respecteren ten volle uw persoonlijke levenssfeer. Wil je onze maandelijkse nieuwsbrief over het cultuuraanbod blijven ontvangen? Dan hoef je niets te doen. Uitschrijven is steeds mogelijk via de link hieronder of onderaan elke nieuwsbrief. De volledige privacyverklaring kan je nalezen op www.diksmuide.be/proclaimer. Wij hopen jullie natuurlijk ook allemaal te zien op de seizoensvoorstelling donderdagavond 31 mei! Benieuwd naar ons seizoensaanbod? Kom alvast een stukje proeven op onze seizoensvoorstelling. Wees welkom!
Schrijf mij uit
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Hommage aan Gilbert Degryse. Hij overleed onverwacht op 5 april 2017. Hij was minstens negen keer te gast in Montanus.5
lees meer

Weetjes
We nodigen je van harte uit op donderdag 31 mei om 20 uur om van ons seizoensaanbod te proeven. Wil je erbij zijn? Schrijf je in ten laatste op woensdag 30 mei via info@cckruispunt.be of 051 79 32 50. Kom je ook een stukje proeven?
lees meer

Je UiTPAS vergeten? Dat is geen probleem meer, want er is voortaan ook een UiTPAS app. Altijd je UiTPAS op zak! Met de app kan je: scannen en UiTpunten sparen, checken hoeveel UiTpunten je hebt en de voordelen van de locatie waar je punten spaart bekijken.
lees meer

Noteer volgende data voor de start van de ticketverkoop van CC Kruispunt in je agenda. Op woensdag 13 juni start om 9 uur de abonnementenverkoop (online + aan de balie). Op woensdag 20 juni start om 9 uur de losse ticketverkoop (online, telefonisch en aan de balie).
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.