Website Diksmuide

Actie voor handelaars

Komende zondag (22 april) is de vernieuwde Grote Markt het decor voor een leuke campagnefilm waarin de handelaars van Diksmuide de hoofdrol spelen. Met de slogan ‘Koop met plezier bij de lokale winkelier’ willen we hen letterlijk in de kijker zetten en de klanten de grote diversiteit aan producten laten ontdekken. Kom gerust kijken hoe dit in z’n werk gaat.

Ondertussen kun je in de verhalenkelder van het stadhuis genieten van Erfgoeddag. Wat zit er onder de klinkers van de Grote Markt? De heraanleg was een unieke kans om archeologische opgravingen uit te voeren in het hart van de stad. En wij hebben er een expo van gemaakt!
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Derde Vlaamse editie 10.000-stappenclash
Zuidwestelijke omleidingsweg Diksmuide
Maak van je straat een speelstraat!
De testkaravaan komt naar Diksmuide, elektrische fietsen
Laat het zoemen met bloemen, bestel je gratis bloemenzaad!
Beleef de nieuwe Stadslink
UiT in Diksmuide
Start to triatlon
Erfgoeddag: Markt-archeologie in Diksmuide
De eeuwige vlam van de Arc de Triomphe
Vroegmorgenboottocht op De Blankaart
La Palma Week van de Amateurkunsten
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
‘Een kleine stap voor de mens … een grote stap voor je gezondheid …’ is het motto van de nieuwe 10.000-stappenclash die plaatsvindt in mei. Dit is een organisatie van het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Vlaamse Logo’s met steun van de Vlaamse Overheid.
lees meer

Stap voor stap boeken we vooruitgang in het dossier van de zuidwestelijke omleidingsweg rond Diksmuide, in de volksmond de ‘Ring’ genoemd. Vorig jaar vond een archeologisch veldonderzoek plaats op verschillende locaties langs het tracé. Er zijn zes plaatsen waar dieper archeologisch onderzoek moet g
lees meer

Wil je tijdens de zomervakantie je straat omtoveren tot een plaats waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen? Dit kan! Net zoals voorgaande jaren biedt het stadsbestuur de mogelijkheid om enkele straten tijdelijk in te richten als speelstraat.
lees meer

Altijd al een elektrische fiets willen testen? Wil je ervaren hoe vlot je met een elektrische bakfiets je kinderen naar school vervoert? Grijp je kans en ervaar zelf de mogelijkheden! Schrijf je in op www.testkaravaan.be.
lees meer

Dit jaar organiseert het provinciebestuur opnieuw de campagne ‘Laat het zoemen met bloemen’. Je kunt gratis zakjes met bloemenzaad krijgen.
lees meer

De heraanleg van de Grote Markt en enkele centrumstraten vormt het juiste moment om de Stadslinkborden te vernieuwen. De Stadslink is een drie kilometer lang wandelparcours door het historisch centrum. Het beeldmateriaal is nog rijker dan voordien.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.