Website Diksmuide

Wie wordt burgemeester?

We kijken met z'n allen uit naar de komende lente en daar hoort natuurlijk Pasen bij. Een uitstap naar de paasfoor tijdens het paasweekend is zeker een aanrader om met het hele gezin te beleven.
Je kan ook al een kijkje nemen hoe de vernieuwde Grote Markt er zal uitzien, want die zit in de afwerkingsfase.

Ondertussen is de 'Burgemeester voor 1 dag-app' gelanceerd. In deze app kun je als Diksmuideling de projecten uitkiezen die jij het belangrijkst vindt, maar je moet natuurlijk rekening houden met de financiële ruimte van de stad Diksmuide.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Diksmuide is de meest bijenvriendelijke gemeente van de Westhoek
Je dak isoleren = besparen! Het stadsbestuur geeft je een duwtje in de rug
Nieuwe evenementenhal via publiek-private samenwerking
Word voor 1 dag burgemeester van Diksmuide
Kinderopvang zoeken kan voortaan met de Kinderopvangwijzer
UiT in Diksmuide
Over natjes en droogjes in de Westhoek
Sherlock Holmes
Diksmuidse Paasfoor
Sing
Paaseizwemmen
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
De stedelijke groendienst van Diksmuide viel tijdens de Finale van de actie Groene Lente maar liefst drie keer in de prijzen. De finale werd georganiseerd door de Vereniging Voor Openbaar Groen (VVOG).
lees meer

Stad Diksmuide geeft financiële ondersteuning voor het isoleren van je dak of zoldervloer. Afhankelijk van de warmteweerstand van het isolatiemateriaal kun je een premie krijgen van 250 of 600 euro.
lees meer

De gemeenteraad keurde op 29 januari het selectiebestek ‘Boterhalle’ goed. Het gaat over de realisatie van een nieuwe evenementenhal, particuliere parkeergarages en wooneenheden aan de Grote Markt. Een extern bureau zal het project begeleiden in een publiek-private samenwerking.
lees meer

Als jij burgemeester was. Op welke domeinen zou jij vooral inzetten? Wat vind jij dan weer minder belangrijk? Een burgemeester moet rekening houden met alle aspecten in de samenleving. Download de app ‘S-Elect’, en laat ons weten hoe jij het stadsbudget zou beheren.
lees meer

Vanaf 1 maart gaat Kinderopvangwijzer van start in Diksmuide. Ouders kunnen via deze website in enkele klikken hun voorkeur voor opvang doorgeven en krijgen meteen een overzicht van de beschikbare plaatsen voor hun kleine spruit.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.