Website Diksmuide

Nieuwsbrief Diksmuide - 5

De geslaagde buitenspeeldag met zo'n 546 kinderen kon alvast tellen als aanloop naar de paasvakantie. Ontdek het album met sfeerfoto's op onze facebookpagina: www.facebook.com/StadDiksmuide.
In deze nieuwsbrief een greep uit de talrijke activiteiten voor onze jongste inwoners: paasfun, paaseizwemmen, de wekelijkse markt met kinderanimatie, ...
En vergeet niet dat vanaf 5 april onze etalagewedstrijd start. Reden te meer om bij dit zomers getinte weer langs onze winkels te flaneren!
Verder ook meer nieuws over de zuidwestelijke omleidingsweg. Naast info over het onteigeningsbesluit en de verdere stappen beschikken we nu ook over een kaartje dat het tracé duidelijk aangeeft.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Belangrijke stap vooruit in de realisatie van de ringweg
Sporthal de Pluimen: uitmuntend in kwaliteit
Nieuwe verordening hemelwater, infiltratie en buffering
Boomplantdag in Keiem
Stadsbestuur zoekt technisch medewerker magazijn (m/v)
Inspraak verordening perceelsafscheiding en voortuinstroken
Herstel landelijke wegen 2014
Stadsbestuur zoekt deskundige gebouwendienst (m/v)
UiT in Diksmuide
Jazzconcert met Bart Defoort Quartet
Etalagewedstrijd Handelaars centrum Diksmuide
Paasfun
Paaseizwemmen
Paasfun
Animatie wekelijkse maandagmarkt
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits heeft het Ministerieel Besluit voor de onteigeningen voor de aanleg van de Zuidwestelijke omleidingsweg met een vrijliggend dubbelrichtingsfietspad in Diksmuide ondertekend.
lees meer

Op 3 april mochten het stadsbestuur en de medewerkers van Sporthal de Pluimen een kwaliteitslabel van TMVW (de gebouwenbeheerder) in ontvangst nemen.
lees meer

lees meer

Op vrijdag 28 maart was er de jaarlijkse boomplantdag. Dit jaar ging de boomplantactie door in Keiem ter hoogte van het Belgisch militair kerkhof langs de Keiemdorpstraat (gehucht Zoetendaele).
lees meer

Als technisch medewerker magazijn ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werking van het magazijn. Je leidt een enthousiast team van medewerkers. Als lid van het team van de technische dienst werk je mee aan de uitbouw van je eigen dienst.
lees meer

Er is een gemeentelijke stedenbouwkundige verordening op perceelsafscheiding en verharding van voortuinstroken in de maak. Hoewel een openbaar onderzoek voor dergelijke verordening niet verplicht is, vindt het stadsbestuur het belangrijk om hierover een inspraakronde te organiseren.
lees meer

In het beleidsplan staat herstel van landelijke wegen ingeschreven als een belangrijk item. Gezien de vele kilometers landelijke wegen vraagt dit een grote hap uit ons budget. In 2014 gaat worden enkele betonwegen in slechte staat aangepakt.
lees meer

Solliciteren kan je tot en met 16 april 2014.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.