Website Diksmuide

Daar is de sfeervolle decembermaand

De Sint kwam vorig weekend aan in onze stad en bracht heel wat lekkers mee voor de kinderen. Goed nieuws, opnieuw zijn er geen stoute kinderen in Diksmuide! Ook de senioren van het woonzorgcentrum Yserheem hebben een leuke tijd gehad. Zij werden twee weken lang in de watten gelegd tijdens de seniorenveertiendaagse.

In het weekend van 8-10 december kun je genieten van de winterse sfeer op de kerstmarkt. Dit jaar niet op de Grote Markt, wel op het gezellige Schoolplein. Een aanrader!
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Overhandiging cheque Alzheimerliga dankzij initiatieven woonzorgcentrum Yserheem
Bekijk de foto's van de seniorenveertiendaagse in Yserheem
Geef je vakantieaanbod van 2018 door
De Diksmuide app, nu met melding afvalkalender
UiT in Diksmuide
De Warmste Voetbalmarathon (KSV Diksmuide jeugdacademie)
Kerstmarkt Diksmuide
Wereldlichtjesdag
Coderdojo (+10)
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Woensdag 22 november kwam Bernard Gabriëls (directie Alzheimerliga) langs voor de overhandiging van de verzamelde opbrengst voor de Alzheimerliga in september (dementiemaand).
lees meer

De bewoners van Yserheem hebben er een fantastische twee weken op zitten. Ze werden verwend met originele activiteiten. Laat die veertiendaagse nu ook net samenvallen met de week van de smaak. Dan mocht heel wat lekkers op tafel niet ontbreken.
lees meer

De vakantiekampen van 2017 hebben we achter de rug. Dat betekent dat het jaar alweer goed is opgeschoven. We kijken terug naar erg succesvolle vakantiekampen met een grote opkomst van heel wat lachebekjes.
lees meer

De Diksmuideapp kreeg er onlangs een nieuw snufje bij. Voortaan kun je een melding krijgen van welk vuilnis je moet buitenzetten. Heb je de app al? Dan kreeg je automatisch de module ‘afvalkalender’ erbij. Zo niet, moet je je app even updaten.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.