website diksmuide

Novemberaanbod in de kijker

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging deze maand? Vier samen met Ygor zijn koperen jubileumvoorstelling. Een maand geleden ging zijn allernieuwste show Roodkopje en de Walf in première. Niet enkel tijdens de digitale week realiseren we digitale interventies. Ook tijdens het seizoen kan je kennismaken met digitale activiteiten zoals Coderdojo (+10) of het Digilab (+16). Sta bij je bibliotheekbezoek ook eventjes stil bij de kalligrafiewerkjes van Ampersand. Steeds je UiT-pas op zak? Vergeet bij een bibliotheekbezoek of een voorstelling, activiteit van CC Kruispunt niet om een punt te sparen. Wist je dat bij de te gast voorstellingen waar CC Kruispunt instaat voor de ticketverkoop je ook online zelf je zitplaatsen kan kiezen?
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Een voorleesmoment met knutselactiviteit voor de allerkleinsten Kijken jullie ook opnieuw uit naar de maandelijkse Winterse vertellingen? Kinderen tussen vier en zes jaar zijn samen met hun (groot)ouders en vriendjes van harte welkom om te genieten van de gezellige sfeer in de bib. In de sfeervolle voorleeshoek prikkelt het verhaal de fantasie en maakt de kleine kunstenaar wakker in elk van ons.
lees meer

Leren programmeren door zelf te experimenteren Ben je tussen 10 en 17 jaar en wil je alles weten over programmeren? CoderDojo maakt van ontwikkelen en programmeren een superleuke, keigezellige en megatoffe leerervaring.
lees meer

1914. Engeland is nog niet gewend aan mondige vrouwen die een carrière nastreven. Net als Vera wordt toegelaten tot de universiteit van Oxford, breekt de oorlog uit. Haar broer hoort bij de vele jonge mannen die zich bij het leger aanmelden. Vera wil zich ook nuttig maken en wordt verpleegster. Regie: James Kent – GB – 2015 – 129 min.
lees meer

Ooit al eens een koperen jubileum gevierd? Ygor staat twaalf en een half jaar op de planken en bundelt voor deze gelegenheid zijn allerbeste grappen en een pak nieuwe verzinsels in Roodkopje en de Walf.
lees meer

Ben je 16+ en wil je een initiatie in het programmeren om daarna zelf aan de slag te gaan? Schrijf je dan in voor het DigiLab! Tijdens de eerste drie sessies maak je kennis met een aantal programmeertalen zoals C en Python en krijg je zicht op de mogelijkheden van Rasberry Pi en het computerplatform Arduino. Na deze inleiding is er tijd om de ontwerper in je te ontdekken en ga je aan de slag ...
lees meer

Weetjes
De cursisten van de kalligrafievereniging Ampersand tonen met trots anderhalf jaar werk. Letters en boeken, woorden en banners, intageletters en structuren. Ontdek hun werk tijdens de openingsuren van de bibliotheek.
lees meer

Sinds 1 september werden onze openingsuren veranderd. De balie is open van ma-vr van 9 tot 12 uur en op woensdagnamiddag van 14 tot 17 uur. Telefonisch kan je ons bereiken van ma-vr van 9 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur, op woensdagnamiddag tot 17 uur. Tickets kopen kan altijd online.
lees meer

De voorstelling Lof der zotheid van Helena Kenis op dinsdagavond 14 november en de voorstelling Jenny van Dries Heyneman op woensdagavond 15 november werden geannuleerd.
lees meer

Traditiegetrouw zijn de eerste 2 weekends van december gereserveerd voor de toneelopvoeringen van Plankenkoorts. Dit jaar kiezen ze voor Antje een komedie van Anton Hamik in regie van Katrien Remmery. Tickets kopen kan via CC Kruispunt: online, aan de balie en telefonisch.
lees meer

In 2017 viert Project CHANTage haar vijfjarig bestaan en u zal het geweten hebben! Op vrijdagavond 17, zaterdagavond 18 en zondagnamiddag 19 november geven zij een concert in CC Kruispunt.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.