website diksmuide

CC Kruispunt in zomermodus

De vakantie starten we met de 5de editie van Feest in het Dorp! We trekken zondag naar Pervijze voor een waar Italiaans Feest! Wist je dat Vlieg opnieuw schatkisten heeft verstopt? Vlieg heeft Diksmuide nauwkeurig onderzocht om de meest geurende plaatsen te vinden! De schattentocht is de hele zomer beschikbaar. Haal je zoekboekje bij de dienst toerisme.
Zin in een zomertentoonstelling? Spring vanaf 30 juli eens binnen bij Montanus.5! Wist je dat we alle aanbod voor de scholen hebben gebundeld in één kanjer van een schoolbrochure? Is Diksmuide een cultuurgemeente? Ben jij content? Doe mee aan de CultuurContentementsbevraging. Wacht niet tot na de zomer om je tickets te bestellen! Kopen doe je altijd en overal online via onze website. Fijne zomer!
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Ook in Diksmuide verstopt vlieg deze zomer kistjes! Gebruik je speurneus, vindt ze allemaal en open ook de grote vliegkist. Kom snuffelen op geurende plekken met hier en daar een stinkende verrassing. Vanaf 1 juli ligt je zoekboekje te wachten bij de dienst voor toerisme. Vlieg is er klaar voor! Jij ook? Organisator: dienst voor toerisme, openingsuren van de dienst toerisme Duurtijd van 1 juli ...
lees meer

Viva Italia, Viva Pervijze! Kom op zondag 2 juli de Italiaanse sfeer opsnuiven te Pervijze tijdens Feest in het Dorp. Van pasta à volonté tot prosecco en enkele Italiaanse macho’s, ze passeren allemaal de revue tijdens dit heuse dorpsfeest. Deelnemen aan de diverse activiteiten is bovendien gratis. Tijdens Viva Italia, Viva Pervijze kun je van meergenieten dan enkel een glas prosecco of een ...
lees meer

Na een succesvolle eerste editie in 2016 wordt een tweede groepstentoonstelling georganiseerd met werk van Yvan Theys, Godfried Vervisch, Dirk Demeyere, Philippe Gouwy, Danny Hoorelbeke, Bruno Mertens, Ortrud Sturm, Karl Vandenberghe, Nicolas Van Vosselen en Rik Vermeersch.
lees meer

Weetjes
In juli en augustus schakelt CC Kruispunt over naar een zomerregime. Vanaf 1 juli is de balie open van 9 tot 12 uur op dinsdag, woensdag en donderdag. Wacht niet tot na de zomer om je tickets te kopen. Tickets kopen doe je altijd en overal online via www.cckruispunt.be/tickets-kopen. Fijne zomer!
lees meer

Op vraag van de leerkrachten werd het volledige schoolaanbod van stad en ocmw Diksmuide in één brochure gebundeld! Ook de schoolprogrammering van CC Kruispunt en de bibliotheek werd in deze brochure opgenomen. Ontdek ons ruim aanbod!
lees meer

Er gebeurt in jouw stad of gemeente vast al heel wat voor amateurkunstenaars, verenigingen, kunstinstellingen, erfgoedorganisaties, bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra. Maar wat kan beter? En waar kan je stad in de toekomst extra op inzetten?
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.