website diksmuide

CC Kruispunt maakt je warm voor het cultuurseizoen 2017-2018

Vorige week werd met een schot in de roos het nieuwe cultuurseizoen 2017-2018 gelanceerd. Intussen werd de seizoensbrochure volop verspreid en staat ons cultuuraanbod online. Je vindt een schat vol inspirerende tips om je vrije tijd prettig en verrassend in te vullen. Verken ons aanbod en koop tickets! Voortaan kan je zelf je zetel in de schouwburgzaal kiezen. Morgen start de abonnementenverkoop. Hiermee neem je een voorsprong op de losse ticketverkoop en ontvang je een fikse korting van 25%. Volgende week vrijdag start de losse ticketverkoop. Check ons volledige aanbod op onze website of in de seizoensbrochure. Bij de weetjes ontdek je een aantal nieuwe zaken in ons assortiment.
Ontdek hier ons nieuw programma voor seizoen 2017-2018
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Weetjes
Om je als klant nog beter te bedienen kan je vanaf vrijdag 9 juni van thuis uit via het online ticketingsysteem zelf jouw favoriete plaats in de schouwburg kiezen. Verspil geen tijd en koop je abonnement of tickets waar jij dit wil.
lees meer

Op donderdagavond 1 juni onthulden wij ons cultuuraanbod voor volgend seizoen. We hebben het publiek verrast door hen zelf aan het werk te zetten in diverse workshops. Er waren workshops over theater, slampoetry, impro comedy, etiquette, poppen maken, musiceren en muziek schrijven.
lees meer

Met de lancering van de UiTPAS Westhoek werd ook een nieuwe website gelanceerd waar je niet enkel alle informatie over de UiTPAS Westhoek kan terugvinden maar waar ook alle activiteiten die in de Westhoek plaatsvinden worden gebundeld! Een ideale webstek om je vrije tijd te plannen in de Westhoek.
lees meer

De UiTPAS is een klantenkaart voor sport, cultuur en vrije tijd, is geldig op ontzettend veel locaties in Vlaanderen en nu dus ook in Diksmuide. Het idee is simpel: hoe meer punten je spaart, hoe groter je voordeel. Ook mensen met een laag inkomen kunnen dankzij de UiTPAS voluit genieten.
lees meer

Een nieuw cultuurseizoen is op komst! De abonnementenverkoop (online + balie) start op vrijdag 9 juni om 9 uur. Op zaterdag 10 juni zijn we open van 9 tot 12 uur. De losse ticketverkoop (online + balie) start op vrijdag 16 juni om 9 uur.De telefonische verkoop start op dinsdag 20 juni om 9 uur.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.