website diksmuide

Start ticketverkoop CC Kruispunt

Het programma voor seizoen 2016-2017 is voorgesteld, verspreid en gekend door al wie zot is van cultuur. Met een brede waaier aan voorstellingen, concerten, tentoonstellingen, workshops en allerhande lezingen stillen we ook volgend cultuurseizoen je culturele honger. Of krijg je net nu goesting om tijd vrij te maken voor die spannende theatervoorstelling, interessante lezing, ontspannend concert of leuk belevingsmoment. Doorloop ons aanbod in de seizoensbrochure of op www.cckruispunt.be en stel nu je abonnement samen. Vanaf morgen 11 juni start onze abonnementenverkoop! Is 5 voorstellingen te veel om vast te leggen? Op zaterdag 18 juni kan je voor alle voorstellingen tickets kopen! Wik, weeg en kies nu al je cultuurmomentjes voor volgend seizoen.
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
leren programmeren door zelf te experimenteren
lees meer

Weetjes
Naast de eigen programmering realiseert CC Kruispunt ook de ticketverkoop voor sommige te gast voorstellingen. Op donderdagavond 10 november brengt Freddy De Vadder zijn nieuw spetterend avontuur Freddy on ice. De ticketverkoop voor deze voorstelling start zaterdag 18 juni.
lees meer

In de seizoensbrochure staat de theatervoorstelling De wijkagenten aangekondigd op 18 maart. Omwille van de televisieopnames voor de tweede reeks van Salamander zijn zowel Peter Van de Velde als Kadèr Gürbüz in het buitenland. De wijkagenten worden gespeeld in CC Kruispunt op vrijdagavond 24 maart.
lees meer

Op vrijdagavond 27 mei vond de seizoensvoorstelling plaats. In de loop van volgende dagen ontvang je als inwoner van Diksmuide, als klant van ons cultuurhuis de seizoensbrochure. Maar ook hier kan je de brochure raadplegen! Veel leesplezier.
lees meer

Stip deze data aan in je agenda! START ABONNEMENTENVERKOOP: za. 11 juni om 9 uur online en aan de balie, ma. 20 juni om 9 uur telefonisch. START LOSSE TICKETVERKOOP: za. 18 juni om 9 uur online en aan de balie, ma. 20 juni om 9 uur telefonisch
lees meer

Op vrijdagavond 27 mei vond de seizoensvoorstelling in CC Kruispunt plaats. Met een knipoog naar het het leven zoals het is in ons cultuurhuis, onthulden we het cultuuraanbod 2016-2017. Een leuke terugblik.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.