Website Diksmuide

Nieuwsbrief Diksmuide - 2

Een vroege lente hangt in de lucht. De krokussen komen nieuwsgierig piepen en de voorjaarsschoonmaak lonkt, vandaar de oproep voor de campagne 'let's do it in de vuilbak'.

Vanaf 1 maart kunnen we terecht in het vernieuwde museum aan de IJzer. De stad stond in voor de herinrichting van de IJzerdijk en de parking aan de voet van de IJzertoren. Dit is alvast één van de realisaties in het kader van de herdenking 1914-1918. Ondertussen wordt verder gewerkt aan enkele andere sites (Duitse begraafplaats - Praetbos, Oud-Stuivekens). We leggen momenteel de laatste hand aan het herdenkingsprogramma, maar hierover binnenkort meer.

De krokusvakantie is niet meer ver af. Alvast een prettig vooruitzicht voor wie zich inschreef voor Krokus Actief!

In deze nieuwsbrief
Nieuws
Deadline subsidieaanvragen cultuur: 15 maart 2017
Word jij één van onze vrijwillig begeleiders voor jeugd- en sportactiviteiten?
Vanaf 1 maart: museum aan de IJzer
Let's do it in de vuilbak 2014
Prijsuitreiking 3e editie eindejaarsactie
Structurele onderhoudswerken Schoorbakkestraat
Verkiezingen 25 mei 2014 - volmacht geven
Bijzitten in een stembureau?
UiT in Diksmuide
Bekdichtzitstil - School (podium)
Wervende teksten schrijven !
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Tegen uiterlijk 15 maart dienen de sociaal-culturele verenigingen, erkend via de cultuurraad, hun dossiers voor subsidie werkjaar 2016 en projecten 2017 in te dienen.
lees meer

Voor begeleiding van de stedelijke activiteiten doen de diensten telkens een beroep op geëngageerde jongeren. Ben je geïnteresseerd om mee te werken? Stel je dan kandidaat!
lees meer

Op 1 maart opent het vernieuwde Museum aan de IJzer zijn deuren. De volledige site is nauwelijks nog herkenbaar. Het stadsbestuur stond in voor de heraanleg van de parking aan de IJzertoren.
lees meer

Ook dit jaar roepen we mensen op om een park, straat of plein waar je graag en veel komt, net te houden. Vanaf 1 maart kan je opnieuw op de campagnewebsite www.letsdoitindevuilbak.be een stuk grond ‘opeisen’ dat je proper wil houden.
lees meer

Op 17 februari mochten de winnaars hun prijzen in ontvangst nemen.
lees meer

Op maandag 24 februari ’14 starten er structurele onderhoudswerken in de Schoorbakkestraat voor het gedeelte tussen de Stuivekenskerkestraat en de Proostdijk. Aannemer Tyberghein voert deze werken uit in opdracht van de wegbeheerder AWV West-Vlaanderen.
lees meer

Op zondag 25 mei 2014 zijn er in Vlaanderen verkiezingen van het Europees Parlement, van de Kamer en van het Vlaams Parlement. In België is er stemplicht. Dat betekent dat je verplicht bent om te stemmen.
lees meer

Op zondag 25 mei trekken we naar de stembus voor de Vlaamse, Federale en Europese verkiezingen. In Diksmuide zijn er 22 stembureaus. Om alle stembureaus te ‘bemannen’ of ‘bevrouwen’ zijn er in totaal 88 bijzitters nodig. Wij doen daarom een oproep naar mensen die zich vrijwillig willen aanbieden.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.