website diksmuide

CC Kruispunt start een nieuw cultuurseizoen

Met muziek, entertainment, een portie acteertalent, dans en hilarische scènes openen we op vrijdagavond 18 september het nieuw cultuurseizoen. Mis deze aftrap niet! Ook op zaterdag is er een feestelijk muzikaal openingsmoment van de Cellosuites van Bach. Wees welkom op één van onze activiteiten tijdens het openingsweekend!
Heb jij je cultuurpakket al samengesteld? Met een abonnement bespaar je 25%. Een abonnement stel je samen door minstens 5 voorstellingen te kiezen. Check onderstaande link: koop een abonnement.
Om weer volledig op de hoogte te zijn, lees zeker onze weetjes.
koop een abonnement
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Homoseksuele activisten willen de families van de stakende mijnwerkers financieel steunen. Hun vakbond is echter gegeneerd om dit geld te aanvaarden. De actievoerders laten zich niet uit hun lood slaan en trachten de families dan maar rechtstreeks te bereiken. Een buitengewoon verhaal over twee verschillende gemeenschappen die zich, ondanks alle vooroordelen, verenigen voor een gezamenlijk doel
lees meer

Met deze daltons van de saxofoon openen we het cultuurseizoen. Saxophonissimo staat garant voor muziek, entertainment, een portie acteertalent, dans en hilarische scènes!
lees meer

De Cellosuites van Bach is een multi-mediaal kunstproject waaraan tal van kunstenaars uit heel diverse disciplines hebben meegewerkt. Het uitgangspunt was eenzelfde verhaal, het resultaat is een tentoonstelling.
lees meer

De voorstelling van het nieuwe Davidsfondsaanbod boeken en CD’s is een gelegenheid om je DF-lidmaatschap te vernieuwen of om lid te worden. Opnieuw is er een verrassingsboek voorzien voor wie zijn lidmaatschap vernieuwt of die lid wordt. Je bezoek is volledig vrijblijvend. Vers Geperst is gekoppeld aan de reuzenboekenverkoop van afgevoerde bibliotheekboeken!
lees meer

Gefilmd over een periode van 12 jaar met dezelfde acteurs, vangt "Boyhood" tot in verbazingwekkend detail de jeugd van Mason. In een ontroerend verhaal zien we Mason op het scherm opgroeien van jongen tot man. We volgen ook zijn zus Samantha en hun gescheiden ouders. Terwijl de jaren voorbij glijden, zien we hoe elk van hen omgaat met nieuwe fases in hun leven en hoe hun banden onderling wijzigen.
lees meer

Niet zo ver van Timbuktu, nu in handen van religieuze fundamentalisten, leeft Kidane met zijn vrouw Satima, zijn dochter Toya en Issan, een 12-jarige herder, vredig in de duinen. In de stad lijden de mensen onder het terreurregime van de Jihadisten die vastbesloten zijn om het geloof te controleren. Kidane is nu onderworpen aan de nieuwe wetten van de bezetters.
lees meer

Weetjes
In deze compacte kalender heb je een overzicht van de activiteiten die door het cultuurcentrum of in samenwerking met het cultuurhuis Kruispunt zijn georganiseerd. Handig instrument om je culturele activiteiten te plannen.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.