website diksmuide

Nieuwsbrief CC Kruispunt - zomer

Het is zomer! De zon heeft genoeg tijd gehad om te herbronnen. Wij geven je niet te missen tips voor fantastische vakantiedagen. Ontdek op zondag 5 juli in Vladslo met La Douce France een vleugje Frankrijk in eigen streek! Op zondag 16 augustus beleven we een sp(r)ookachtige namiddag in Woumen met Sp(r)ookjes in de Blankaart. Topnamiddagen voor de gehele familie. Ook pakken we op zondag 23 augustus opnieuw uit met een volwaardige comedy line-up in het Klein Begijnhof! Tijdens deze Comedy Sunday staan David Galle, Bert Gabriëls en Koen Dewulf op de planken. Zelf goesting om stand-upper te worden? Schrijf je in voor Iedereen Komiek! Een fijne zomer en vergeet niet om tijdig je tickets te bestellen voor je favoriete voorstellingen.
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Zin in een vleugje Frankrijk in eigen streek? Breng dan op zondag 5 juli zeker en vast een bezoekje aan het zomer event Feest in het Dorp – La Douce France te Vladslo.
lees meer

Laat je verleiden door een origineel aanbod van verhalen op diverse aangename locaties in Diksmuide. Een verhaal wordt zoveel mooier als je het ook nog eens kan horen! Alles wat je nodig hebt is een goed stel oren en een portie fantasie. Wij bieden je een mooi verhaal om eventjes heerlijk weg te dromen.
lees meer

Beleef een sp(r)ookachtige namiddag in de Blankaart. Betreed het kleurrijke land waarbij je een betoverende tocht maakt naar het wonderland van feeën, reuzen, meerminnen, kabouters en spoken. Groot en klein ontdekken het land dat bestaat sinds mensen kunnen praten…
lees meer

In augustus pakken we opnieuw uit met een volwaardige comedy line-up-avond in de binnentuin van het Klein Begijnhof! Koen Dewulf, een ervaren MC, loodst ons door deze Comedy Sunday met de gevestigde comedy waarden Bert Gabriëls en David Galle op het programma.
lees meer

Weetjes
Als cultuurcentrum willen wij opnieuw de scholen helpen om aandacht te schenken aan cultuur. Cultuuroverdracht en cultuureducatie is van groot belang voor ieders betrokkenheid bij de samenleving! In de schoolbrochure ontdek je ons prachtig aanbod aan voorstellingen en omkaderingen.
lees meer

Feest in het Dorp is een initiatief dat ieder jaar in één of twee dorpen zijn tenten opslaat om een groots feest te organiseren. In samenwerking met de verenigingen van het dorp organiseren de dienst evenementen en CC Kruispunt een dag vol activiteiten voor jong en oud.
lees meer

Durf jij je kans wagen op het podium om door te breken tot Vlaanderens nieuwste comedytalent? Han Coucke gaat in de Westhoek op zoek naar een nieuwe lichting komieken. Hij leert je de knepen van het vak en bereidt je voor op het grote werk: een heuse comedy line-up show!
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.