website diksmuide

Nieuwsbrief CC Kruispunt - lijnrecht naar een nieuw cultuurseizoen

Deel je vrije tijd met het cultuurcentrum Kruispunt. Dit is de slagzin voor de seizoensbrochure 2015-2016. Ook nu hopen wij je opnieuw warm te maken om meermaals je vrije tijd aan ons cultuuraanbod te besteden.

Op de seizoensvoorstelling op 30 mei presenteren we niet alleen ons aanbod maar geven we ook op een leuke, attractieve manier wat meer duiding bij de producties. Je krijgt niet enkel als één van de eersten het seizoensaanbod te horen, de seizoensbrochure in handen maar we verwennen je ook graag met een hapje, een drankje en een niet te missen verrassingsact. Een gratis abonnement? Meer info bij de weetjes.
Komt dat zien! Graag inschrijven via info@cckruispunt.be.
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Op zaterdagavond 30 mei presenteert CC Kruispunt haar cultuuraanbod voor seizoen 2015-2016. Het wordt een gezellige avond met leuke act, weetjes over het programma, de nieuwe brochure, een hapje en een drankje! Gratis - maar graag vooraf inschrijven tot en met 28 mei.
lees meer

Laat je verleiden door een origineel aanbod van verhalen op diverse aangename locaties in Diksmuide. Een verhaal wordt zoveel mooier als je het ook nog eens kan horen! Alles wat je nodig hebt is een goed stel oren en een portie fantasie. Wij bieden je een mooi verhaal om eventjes heerlijk weg te dromen. Inschrijven t.e.m. vrijdag 5 juni
lees meer

Weetjes
Zaterdagavond 30 mei presenteren we ons aanbod voor het cultuurseizoen 2015-2016! Hiervoor zijn we op zoek naar staande lampen! Zowel moderne, hedendaagse, oude en retro lampen zijn meer dan welkom. Leen je staande lamp uit voor onze seizoensvoorstelling en wie weet win jij een gratis abonnement.
lees meer

Met ingang van 1 juni is is er een nieuwe concessionaris voor het cultuurcafé. Vital De Schryver kiest voor een nieuwe naam: het cultuurcafé De Bolletjes.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.