Website Diksmuide

Nieuwsbrief Diksmuide - 1

Sinds 27 januari 2014 ziet www.diksmuide.be er niet alleen anders uit, de website staat ook voor één Diksmuide. Alle informatie van stad en OCMW staat voortaan gebundeld op één website. We streefden naar maximaal gebruiksgemak, eenvoud in navigatie en toegankelijkheid van onze producten en diensten. Ervaar je problemen bij het raadplegen van onze website of heb je verbetersuggesties dan zijn die steeds welkom op info@stad.diksmuide.be.
Nieuwigheid is ook dat we jullie voortaan nog extra kunnen informeren met onze tweewekelijkse nieuwsbrief!
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Help jij onze beeldbank aanvullen?
Fietspad Koekelarestraat officieel geopend
Nieuwe voorzitter milieuraad
Versterking ons handelscentrum
Kampioenenviering 2013
Word jij onze ambassadeur voor de land- en tuinbouw?
Welkom op de nieuwe website
Stemmen als EU-burger voor het Europees Parlement
Feestelijke opening OC Volcraven
UiT in Diksmuide
Valentijnzwemmen
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
We zoeken helpende handen voor de beeldbank. Wat te doen: Foto’s verzamelen, inscannen, beschrijven en uploaden in het computersysteem. Wat krijg je in de plaats: een blik op een uitgebreide verzameling van (archief)fotomateriaal afkomstig uit talrijke privécollecties.
lees meer

Op zaterdag 1 februari wordt in Diksmuide een nieuw fietspad ingehuldigd langs de Koekelarestraat. Dit nieuwe fietspad ligt tussen de Moerestraat in Leke en de gemeentegrens met Koekelare (De Mokker).
lees meer

Dirk Laplasse werd op 28 januari verkozen als voorzitter van de stedelijke milieuraad.
lees meer

Diksmuide krijgt gedurende drie jaar subsidies van het Agentschap Ondernemen om acties en kleine investeringen te doen om het handelscentrum aantrekkelijker te maken.
lees meer

Op 24 januari maakten we de laureaten voor sportverdienste, sportbelofte, sportman en sportvrouw 2013 bekend.
lees meer

In 2014 voert de provincie West-Vlaanderen en Inagro een nieuwe regionale publiekscampagne ‘Schoon Boeren’. Voor deze campagne zoekt Inagro een groep van land- en tuinbouwers die samen het gezicht willen zijn van deze campagne
lees meer

Vanaf vandaag, 27 januari 2014, ziet www.diksmuide.be er niet alleen anders uit, de website staat voortaan ook voor één Diksmuide. Verder speelt Diksmuide ook in op de evoluties in het digitale landschap. Alvast heel hartelijk welkom op onze nieuwe website.
lees meer

Op 25 mei zijn er verkiezingen voor het Europees Parlement. Ben je geen Belg, maar je bezit de nationaliteit van één van de andere 27 Europese landen, dan kan je bij de gemeente waar je je hoofdverblijfplaats hebt een aanvraag indienen om je stem uit te brengen voor de Europese verkiezingen.
lees meer

Op 18 januari konden de inwoners van Oostkerke het glas heffen op de geslaagde realisatie van het vernieuwde ontmoetingscentrum. De leegstaande schoolgebouwen moesten een herbestemming krijgen. Het gebouw was te groot om het in z’n geheel als ontmoetingscentrum te behouden.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.