website diksmuide

Welkom op onze familiedag.

Wij heten je van harte welkom op zondag 10 maart voor de tweede familiedag in het cultuurcentrum. Tussen 10 en 18 uur trekken we de schouwburg binnenstebuiten en serveren we je een gekke doedag in het theater vol workshops, ontspanning, fun en plezier voor de hele familie. Klik zeker de rubriek Familiedag aan in deze nieuwsbrief voor het volledige programma en een overzicht voor welke workshops je best inschrijft. Alle activiteiten zijn gratis!

Topaanrader van de maand is de theatervoorstelling 'Achter de schermen' met oa Carry Goossens. Het is ook zijn afscheid van de Vlaamse theaters. Kom dus zeker kijken als je hem nog één keer in het echt wil zien!

Verder enkele uitverkochte zalen. Reserveer dus tijdig jouw tickets. Check ook regelmatig onze FB-pagina en website voor de laatste nieuwtjes en updates.
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Engeland, Londen 1942, Tweede Wereldoorlog. Een reizend theatergezelschap dat alleen Shakespeare speelt, probeert verstrooiing en cultuur te brengen tussen alle chaos en ellende. De steracteur en zijn assistent zijn onafscheidelijk verbonden. De acteur voert zijn strijd, de assistent anticipeert. Achter de schermen – een bewerking van The Dresser van Ronald Harwood – is een meesterlij...
lees meer

Het team van CC Kruispunt heet je van harte welkom op zondag 10 maart voor de tweede familiedag in het cultuurcentrum. Tussen 10 en 18 uur trekken we de schouwburg binnenstebuiten en serveren we je een gekke doedag in het theater vol workshops, ontspanning, fun en plezier voor de hele familie.
lees meer

Zandkunstenaar Imanuel Boie ontvangt je in de schouwburg met de magische voorstelling 'Narnia en het zand achter de kleerkast'. Hij vertelt het spannende welbekende verhaal van Narnia en maakt hierbij prachtige zandtekeningen. De voorstelling is gratis en een echte aanrader voor jong en oud. Dit is tevens de afsluiter van de tweede editie van de familiedag.
lees meer

Dat John Denver meer is dan Country Roads en Leaving on a Jetplane bewijst Jimmy Duchateau met zijn 7-koppige band in A Tribute to John Denver. Zanger Jimmy Duchateau: 'Ik wil John Denver niet nadoen, al klinkt mijn stem wel als die van hem. De emotie van muziek overbrengen kun je niet imiteren, dat kan alleen uit jezelf komen.'
lees meer

Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de chiro, speelde voetbal en ja hoor: hij was ook misdienaar.
lees meer

Weetjes
De voorstellingen die CC Kruispunt aanbiedt zitten duidelijk in de lift. Dat blijkt uit de ticketverkoop. Momenteel zijn er nog liefst vier voorstellingen uitverkocht.
lees meer

Het team van CC Kruispunt heet je van harte welkom op zondag 10 maart voor de tweede familiedag in het cultuurcentrum. Tussen 10 en 18 uur trekken ze de schouwburg binnenstebuiten en serveren ze je een gekke doedag in het theater vol workshops, ontspanning, fun en plezier voor de hele familie.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.