website diksmuide

Wij houden je warm!

De temperaturen zijn terug ietwat aan het stijgen maar wij zijn ervan overtuigd dat we met ons cultureel aanbod daar nog een paar graadjes bij kunnen doen.

Daar zouden Wouter Bruneel uit Veurne, Raf Walschaerts met 'Bar d'Amour', het magische 'Lampionaio' en 'Classics in Flames' toch zeker moeten in slagen.

Enkele voorstellingen zoals oa Hans Cools en Arnout Van den Bossche zijn intussen uitverkocht. Om ontgoochelingen te voorkomen raden wij dan ook aan om tijdig te reserveren.

Updates en nieuwtjes kun je volgen op onze FB-pagina of check regelmatig onze website.
Ten slotte wenst team CC Kruispunt je een creatief, gelukkig en gezond 2024 toe!
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Wouter Bruneel kruipt in de huid van deze kleine jongen van 45 jaar. Een Pinocchio met overgewicht. Een onweerstaanbare plantrekker met een gouden hart. Gepluimd door een leven vol verkeerde vrienden en evenveel verkeerde nachten. Verkeerde nachten is een fabelachtige voorstelling over een harde realiteit waarbij iemand 'par accident' vermoord werd, over een vrouw.
lees meer

Zwoel, verdorven, ongenaakbaar, bezeten, hatelijk, woedend, uitzinnig, kleingeestelijk jaloers, ontstuimig verliefd en onverzadigbaar ... Zangeres Karen Verresen (Bovarii) en cabaretier Raf Walschaerts (Kommil Foo) duiken in de kikkerpoel die liefde heet. Songs en verhalen over alles wat de passie in petto heeft voor de liefhebbende mens, zijn hart en zijn hormonen: Bar d'Amour!
lees meer

De avond daalt neer over de stad. Het is tijd. Luister naar het verhaal van Marco die later 'lampionaio', Italiaans voor lantaarnaansteker, wil worden. Dan zal hij bij zonsondergang de nacht aansteken en haar net voor zonsopgang weer doven. Hij zal licht in de straten brengen en dicht bij de lantaarns blijven. Hij zal licht kunnen veranderen in donker en donker in licht.
lees meer

Piv viert met sterke nieuwe show zijn 25-jarig jubileum ! PIV keert terug naar 1987, een jaar waarin hij aan den lijve ervaart wat de blues is. Als tegengif plant hij een reis door de Verenigde Staten, de bakermat van zijn favoriete muziek.
lees meer

Wat als Vivaldi of Bach muziek zou schrijven voor een moderne popgroep? De vierkoppige band Floris and the Flames brengt bekende klassieke meesterwerken (van Bach en Paganini tot Glass en meer) in vurige eigentijdse versies voor jong en oud.
lees meer

Een man trekt zijn jas aan en gaat de baan op. Hij neemt zijn gitaar en reist naar een plek waar mensen naar zijn songs en verhalen komen luisteren. Dat doet hij al jaren, meestal met De Mens, maar soms, zoals in 2009 en 2018, en nu in 2023, helemaal alleen, of hoogstens begeleid door meesterpianist David Poltrock.
lees meer

Weetjes
Heb je de UiTPAS-app al? Daarin zitten alle voordelen van je UiTPAS: spaar punten, scroll door de leukste voordelen en ruil je punten meteen in de app. Handig!
lees meer

Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om je werk te tonen of ateliers te ontdekken.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.