website diksmuide

Eindejaarsmenu

We sluiten 2023 af in stijl. Als voorgerechtje Loge 10 met De Muizenval, als hoofdgerecht een kerstconcert in de kerk van Woumen van het 16-koppige Ataneres Ensemble. Zij brengen een eigentijdse versie van de 4 jaargetijden. Het tweede luik van dit evenement is een kerstconcert gebracht door de leerlingen van Kadens. Als toetje hebben wij een prachtige familievoorstelling, Bro's (vanaf 6 jaar) van Leue met oa Dimitri Leue en Inge Paulussen. Bij deze voorstelling kun je trouwens ook heerlijke pannenkoeken smullen in onze feestelijke gelegenheidsbar!

Hou zeker onze FB-pagina én onze website in de gaten voor de laatste nieuwtjes en weetjes. Wij wensen jullie alvast een prettig eindejaar toe!
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
De Muizenval speelt zich af in het pension Monkswell Manor. Een aantal gasten is door de sneeuw opgesloten in het hotel van een jong echtpaar. In de omgeving van het hotel heeft eerder die dag een moord plaatsgevonden. Een brigadier van de politie bezoekt vervolgens het hotel omdat hij vermoedt dat de moordenaar (of moordenares) zich in het hotel schuilhoudt.
lees meer

De hedendaagse Britse componist Max Richter - bekend van zijn filmische en minimalistische muziek - voelde zich enkele jaren geleden aangesproken om met De vier jaargetijden van Vivaldi aan de slag te gaan.
lees meer

Een zieke moeder kermt dat alleen een drakenei haar nog kan redden. Haar twee zonen weten niet zo goed of ze bedoelde dat ze ongeneeslijk is of dat ze werkelijk zou kunnen genezen door een drakenei. De broers beslissen om op zoek te gaan naar iets wat niet bestaat. Ze hebben exact 1 nacht de tijd om het onvindbare te vinden. 'Bro, ik lijk meer op haar. Gij zijt een kop groter. Dat ka...
lees meer

Wouter Bruneel kruipt in de huid van deze kleine jongen van 45 jaar. Een Pinocchio met overgewicht. Een onweerstaanbare plantrekker met een gouden hart. Gepluimd door een leven vol verkeerde vrienden en evenveel verkeerde nachten. Verkeerde nachten is een fabelachtige voorstelling over een harde realiteit waarbij iemand 'par accident' vermoord werd, over een vrouw.
lees meer

Zwoel, verdorven, ongenaakbaar, bezeten, hatelijk, woedend, uitzinnig, kleingeestelijk jaloers, ontstuimig verliefd en onverzadigbaar ... Zangeres Karen Verresen (Bovarii) en cabaretier Raf Walschaerts (Kommil Foo) duiken in de kikkerpoel die liefde heet. Songs en verhalen over alles wat de passie in petto heeft voor de liefhebbende mens, zijn hart en zijn hormonen: Bar d'Amour!
lees meer

Weetjes
In de theatermonoloog ‘Mist, mijn moeder en ik’ vertelt Leen Persijn over haar ervaringen met haar moeder met dementie. Over haar falend geheugen, haar verwarde gedrag en onrust, zelfs agressie en dit afgewisseld met vaak hilarische anekdotes.
lees meer

Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om je werk te tonen of ateliers te ontdekken.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.