website diksmuide

Een seizoen met enkele nieuwigheden

Ook dit seizoen wordt CC Kruispunt de plek waar mensen kunnen samenkomen om te genieten van theater, muziek en amusement.

Gloednieuw dit seizoen is 'CC Ateljee'. Dit zijn drie hippe workshops voor jongeren van 12 tot 15 jaar. De eerste in de reeks, 'workshop theater', gaat door op zaterdag 7 oktober in CC Kruispunt. De workshops VR 360° en Soundscape gaan door in het voorjaar van 2024.

Tweede nieuwigheid zijn onze foyerconcertjes. Voor deze reeks transformeren we onze foyer in een gezellige intieme setting. We creëren een clubsfeer en laten jullie genieten van talent uit de Westhoek. Pieter-Jan Beghein bijt de spits af op vrijdag17 november.

Een aanrader voor het ganse gezin is #Halloween@CCKruispunt op zaterdag 14 oktober. Toffe griezelactiviteitjes op de site van CC Kruispunt. Eén ervan is lampionnetjes maken die je dan 's avonds kunt gebruiken op Wondernacht.

Wij willen ook nog meegeven dat het concert van The High Kings op 12 oktober op enkele kaarten na uitverkocht is. Ook de voorstelling van Guga Baul op 18 oktober is quasi uitverkocht.

Nieuwtjes en updates vind je terug op onze Facebook-pagina en uiteraard op onze website.

cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
De opzet van Song Circle is even eenvoudig als geniaal: zet drie boeiende en gepassioneerde artiesten samen op een podium, in een intieme setting. Om beurten spelen ze een lied uit hun rijke oeuvre en vertellen ze het verhaal achter de muziek. Niks in de handen, niks in de mouwen.
lees meer

We Gaan Deur! bedient zich van een onverslijtbare formule: de klassieke deurenkomedie. Het publiek volgt een amateurgezelschap bij hun generale repetitie. Ze krijgen het hard te verdeuren, want één ding is glashelder: het gezelschap is nog niet klaar. Niet klaar met hun personages, niet klaar met hun tekst. En zeker niet klaar voor hun première.
lees meer

Op zondag 24 september om 11.00 u. reikt de Cultuurraad voor de vierde keer de Cultuurprijs uit. Met deze prijs wil de Cultuurraad een vereniging of persoon die zich inzet voor een boeiend en gevarieerd cultuuraanbod in Diksmuide in de bloemetjes zetten. De laureaat ontvangt een geldprijs van 300 euro en een kunstwerk van Diksmuids kunstenaar, Luc Famaey. Moderator van dienst i...
lees meer

Met hun succesvolle podcast 'Onbespreekbaar' raken Jef Willem en Nicolas Overmeire duidelijk een gevoelige snaar bij heel wat mensen, niet toevallig vaak tieners en adolescenten. Eind september zakken ze af naar Diksmuide om met het publiek in gesprek te gaan over kwetsbaarheid en mentale gezondheid, en hopen ze het stigma dat nog al te vaak op dit thema rust, mee de wereld uit te helpen...
lees meer

Een workshop theater is de ideale kans om te ontdekken wat acteren nu precies inhoudt, maar ook eens te proeven van expressie, beweging en spel.
lees meer

Halloween is terug van weggeweest. De supercoole jongerenbeweging 'Insert' van CC Kruispunt doet opnieuw zijn griezelkostuums aan en wil samen met jullie een spannend avontuur beleven in de griezelschouwburg. Help het mysterie van het Kruispunt oplossen en ontmoet allerlei coole nachtwezens die speciaal voor ons uit hun schuilplaatsen komen. Samen met hen gaan we creatief aan de sl...
lees meer

Weetjes
Door ziekte kon de theatervoorstelling De Poppendokter niet doorgaan op vrijdag 29 september. De voorstelling wordt verplaatst naar vrijdagavond 23 februari 2024 en gaat nog altijd door in de IJzertoren.
lees meer

Halloween is terug van weggeweest. De supercoole jongerenbeweging 'Insert' van CC Kruispunt doet opnieuw zijn griezelkostuums aan en wil samen met jullie een spannend avontuur beleven in de griezelschouwburg.
lees meer

Voor het seizoen 2023 - 2024 is er één abonnement voorzien nl. voor de foyerconcerten.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.