website diksmuide

De 'spekkewinkel'

Het heeft toch telkens weer heel wat aarde in de voeten om een nieuw cultureel seizoen op het getouw te zetten en het is tegelijkertijd een enorm boeiende bezigheid.

Bij het zorgvuldig selecteren van voorstellingen die een zo breed mogelijk publiek aanspreken voelen wij ons elke keer als een kind in een 'spekkewinkel'. Er valt zoveel moois te zien en te beleven.

Als je wil weten welke 'snoepjes' wij hebben gekozen, kom dan zeker naar onze seizoensvoorstelling op donderdagavond 1 juni om 20u in de schouwburg.

Hou zeker onze website en onze facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Heb je liever goede, betrouwbare kennis dan een hoofd vol misvattingen en wil je doorgronden hoe je dat best kan bereiken? Dan is deze lezing zeker een aanrader. Johan Braeckman onderzoekt de oorzaken en legt de klemtoon op de mentale valkuilen waarin we terechtkomen door de normale werking van onze psychologische vermogens.
lees meer

Team CC Kruispunt nodigt je van harte uit op onze seizoensvoorstelling 2023-2024. We presenteren er graag onze gevarieerde programmatie voor het nieuwe seizoen, barstensvol boeiende voorstellingen
lees meer

Op de vooravond van de zwaarste sneeuwstorm van het decennium, komen drie koppels samen in een chalet in de Ardennen om er hun jaarlijkse weekendje-weg-van-alles door te brengen. Een weekend van gebakkelei over wie welke kamer krijgt en de gebruikelijke discussies.
lees meer

Sam Ista speelt een uniek solo concert met begeleiding van het Koninklijk Houtlands Harmonieorkest, o.l.v. Nico Logghe. Op het programma staan onder meer Colors van Bert Appermont, het Trombone concerto van L. Grøndahl en het alttrombone concerto van G.C. Wagenseil!
lees meer

Weetjes
Dit najaar reikt de cultuurraad voor de vierde keer de Cultuurprijs uit. De prijs gaat naar een vereniging of persoon die zich inzet voor een boeiend en gevarieerd cultuuraanbod in onze stad.
lees meer

Op woensdag 21 juni om 9u start de ticketverkoop voor het nieuwe cultuurseizoen in CC Kruispunt.
lees meer

Team CC Kruispunt nodigt je van harte uit op onze seizoensvoorstelling 2023-2024 op donderdag 1 juni om 20.00 u.
lees meer

Na een onderbreking van een paar (covid)jaren organiseert de Cultuurraad voor de 5e keer een culturele daguitstap, en dit op zaterdag 13 mei a.s..
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.