website diksmuide

Nóg meer bruis!

'Bruispunt', ja, op oudjaar klokslag 00:00u was het zowat overal een 'bruispunt' en ik wenste stiekem dat er wat van die sfeer zou mogen verder leven in CC Kruispunt. Maar met zo'n programmatie zou dat eigenlijk géén probleem mogen zijn.

We bijten de spits af met de theatervoorstelling 'Melissa nee Aïsha of nee toch Melissa', speciaal voor ons jong volk en voor iedereen die zich jong voelt. Voor theater 'in 't Westvlams' kun je dan weer naar 'Sukr' van 'Het Eenzame Westen' komen. Een aanrader is de voorstelling van Lotte Dodion en Annelies van Dinter. Lokale beeldende en woordkunstenaars zetten mee hun schouders onder het project. We sluiten januari af met een klassieker nl. De Kleine Prins van Theater Malpertuis, een visueel pareltje!

Voor de laatste nieuwtjes raden wij aan om onze facebook-pagina in de gaten te houden of om geregeld even onze website te checken.

Team CC wenst je een boeiend, gezond en creatief 2023 toe en heet je ook in het nieuwe jaar van harte welkom in de schouwburg!
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Melissa, of nee, Aïsha, of nee, toch Melissa, is iemand die twijfelt over alles, maar vooral over zichzelf. Ze heeft geen idee wie ze is en wat ze met haar leven aan moet.Een voorstelling met veel humor en een taal die er boenk op is voor jongeren of iedereen die ooit jong is geweest!
lees meer

Meer dan zestig jaar geleden schreef Hugo Claus de klassieker Suiker, een toneelstuk over Vlaamse seizoensarbeiders in Frankrijk. Vandaag schrijft Het Eenzame Westen een verhaal over buitenlandse seizoensarbeiders in West-Vlaanderen. Hard en vuil werk in den vreemde voor weinig geld.
lees meer

Wegens ziekte van één van de performers is deze voorstelling GEANNULEERD. Tickets worden terugbetaald.
lees meer

'De Kleine Prins' is een klassieker die je, zoals elk goed sprookje, aan steeds weer nieuwe generaties kan doorvertellen. Een voorstelling die baadt in een sprookjesachtige, Disneyachtige scenografie.
lees meer

Weetjes
Open jij op 6 en 7 mei de deuren van je atelier, samen met meer dan 2000 beeldend kunstenaars in Vlaanderen en Brussel? Schrijf je dan tussen 9 januari en 6 februari in voor Atelier in beeld, het grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars.
lees meer

Op 27 januari eert CC Kruispunt, in samenwerking met Muziekclub 4AD, een der grootsten: schrijfster, artieste, rockster, activiste en kunstenares Patti Smith. Naast de performance “My Heart Still Hums” van Lotte Dodion en Annelies Van Dinter zoeken we lokaal talent om de avond compleet te maken.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.