website diksmuide

Warm aanbevolen

Beste theaterbezoeker

Eind 2022 komt stilletjes aan in zicht. Een gezellige periode waar iedereen steevast naar uitkijkt.

Wij hebben nog heel wat moois te bieden in onze schouwburg. Het Lage Landenkoor en Tine Embrechts of Tine Hens met haar brandend actuele lezing over het klimaat. Wil je iets héél unieks ervaren, dan moet je beslist naar het ligconcert gaan van Seraphine Stragier. Eens lekker uit de bol gaan met de kinderen? Ga dan naar de voorstelling 'Puree kan je hier niet eten' van Zannemie & De Bende.

Je ziet het, terug voor elk wat wils. Voor de laatste nieuwtjes en updates refereer ik graag naar onze facebook-pagina.
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Nederlandstalige liedjes; je hebt er een verzamel-cd van of je wordt blij als er weer eentje op de radio voorbijkomt, maar vanaf het najaar 2022 krijgt jouw top 20 van De Lage Landenlijst een wel héél speciale make-over.
lees meer

Voor haar boek, 'Het is allemaal de schuld van de Chinezen', klopte journaliste Tine Hens met tien dooddoeners aan bij wetenschappers om feit van verzinsel te scheiden en boog ze zich ook over de vraag waar de klimaataarzeling vandaan komt en waarom wegkijken comfortabeler lijkt dan aanpakken.
lees meer

Bezinnen, ontspannen, wegdromen en genieten: deze klankervaring laat je de vele dagelijkse prikkels even vergeten en brengt je in een diepe innerlijke rust. Seraphine en Florejan vertellen unieke verhalen door de universele taal van muziek.
lees meer

Zannemie en de bende, dat zijn 5 muzikanten, een stuk of 10 instrumenten en hilarische, schattige, spannende liedjes voor het kleine en grote kind (in u).Om te luisteren en/of mee te zingen.
lees meer

Weetjes
Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.