website diksmuide

Cultuur voor iedereen.

Ondanks het spijtige nieuws dat het leven alsmaar duurder wordt hebben wij besloten om daar even niet aan mee te doen. Cultuur moet toegankelijk zijn voor iedereen vinden we.
En wat een mooie programmatie biedt CC Kruispunt aan. Er zitten meteen al enkele toppers in ons openingsweekend met o.a. een mooie prestatie van Leah Thys in ‘De dame in het busje’ en Nicholas Arnst wel bekend van TV. De Vlaamse pop/rockband ‘Yevgueni’ koos Diksmuide dan uit als start voor hun theatertour ‘Straks is ook goed'.

Verder is Diksmuide op zoek naar muziekgroepen, zangers, podiumbeesten, theatermakers en beeldende kunstenaars die het beste van zichzelf willen geven op één van onze open podia. Voel je je geroepen? Maak je deel uit van een muziekgroep of ben je solist, muzikant, acteur of beeldend kunstenaar en woont minstens één lid van de deelnemende groep in Diksmuide? Wat houdt je dan nog tegen om in te schrijven. Meer info in deze nieuwsbrief.

Tot slot wil ik jullie allemaal uitnodigen voor 'Diksmuide Verenigdt'. Een eerste herfstig weekend staat voor de deur. Ideaal om kennis te maken met ruim 70 verenigingen en organisaties waarbij je terecht kunt tijdens de lange winter. Alle sectoren zijn vertegenwoordigd. Er zijn workshops, optredens en veel informatie.
Om 10 uur start de IFF marathon en van 11 tot 17 uur vindt de verenigingenmarkt plaats. Diksmuide verenigt en verenigt tot het verenigd is.... Kom af, steek de vrijwilligers een hart onder de riem en .... vergeet je jas niet, zodat het weer je niet naar huis jaagt voor het afgelopen is!

Voor de laatste nieuwtjes refereer ik naar onze website of naar onze facebookpagina. Hopelijk tot gauw!
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Wegens gezondheidsredenen van Leah Thys werd besloten om de tournee van deze productie te annuleren.
lees meer

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling 'Echt', komt Nicholas met een volledig nieuwe voorstelling. Een voorstelling waarin hij af en toe een tip van de sluier licht, ja zelfs uitlegt hoe hij je om de tuin leidt, om je dan alsnog met verstomming te slaan. Verbazingwekkende acts waarvan je overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kàn bestaan.
lees meer

Ze zijn zeldzaam. Groepen die nog weten te verrassen en zichzelf overtreffen met hun zevende album. Maar Yevgueni is dan ook een zeldzame groep. Avontuur en nieuwsgierigheid zitten in haar DNA. Wat goed was, is gebleven, wat nieuw is, voelt meteen goed aan. Het laat zich allemaal horen op 'Straks is ook goed', een volbloed popplaat die pendelt tussen eigentijds en tijdloos.
lees meer

Niet iedereen die verloren loopt is een loser.Deze aangrijpende voorstelling vermengt Griekse mythen met sterke muzikale performances en laat je even stilstaan bij keuzestress en prestatiedruk. Een aanrader!
lees meer

Volgend weekend start op zaterdag 15/10 de Open Podium-reeks ‘Barst jij van IJzersterk Talent?’ in CC Kruispunt Diksmuide. Het IJzersterk Talent van de eerste avond: Claude Vindevogel, Johan Willaert & Dave, Lone Wolf (Stefaan Degraeve), PJ (Pieter-Jan Beghein), en Marthe Hennebert.
lees meer

Weetjes
Volgend weekend start op zaterdag 15/10 de Open Podium-reeks ‘Barst jij van IJzersterk Talent?’ in CC Kruispunt Diksmuide. Het IJzersterk Talent van de eerste avond: Claude Vindevogel, Johan Willaert & Dave, Lone Wolf (Stefaan Degraeve), PJ (Pieter-Jan Beghein), en Marthe Hennebert.
lees meer

Tussen 11 en 17 uur laten meer dan 40 Diksmuidse verenigingen en orgnisaties je zien wat ze te bieden hebben. De hele dag door zijn er demo's, workshops en optredens voor het hele gezin in een autovrije binnenstad.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.