website diksmuide

Clem door de ogen van Geloen en De Kockere

Op zaterdag 27 augustus 2022 om 20 u. brengen Ludo Geloen (componist/muzikant) en Geert De Kockere (dichter) in het dorpshuis De Seizoenen – Kerk Lampernisse een origineel eerbetoon aan Clem Schouwenaars.De Kockere verdiepte zich in ‘De seizoenen’ (1972) en dat inspireerde hem tot het schrijven van (tot nu toe) meer dan 200 haiku’s.

In ’De seizoenen’ wordt Anton Zevenbergen ook soms geëmotioneerd door klassieke muziek. Ludo Geloen zal bepaalde muziekstukken (o.a. van Bach) die in het boek voorkomen op harmonium uitvoeren. Hij zal daarbij op bepaalde thema’s verder improviseren, maar steeds met de geliefkoosde muziek van Zevenbergen/Schouwenaars in gedachten.
Tickets: CCkruispunt - €10
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Wegens gezondheidsredenen van Leah Thys werd besloten om de tournee van deze productie te annuleren.
lees meer

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling 'Echt', komt Nicholas met een volledig nieuwe voorstelling. Een voorstelling waarin hij af en toe een tip van de sluier licht, ja zelfs uitlegt hoe hij je om de tuin leidt, om je dan alsnog met verstomming te slaan. Verbazingwekkende acts waarvan je overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kàn bestaan.
lees meer

Ze zijn zeldzaam. Groepen die nog weten te verrassen en zichzelf overtreffen met hun zevende album. Maar Yevgueni is dan ook een zeldzame groep. Avontuur en nieuwsgierigheid zitten in haar DNA. Wat goed was, is gebleven, wat nieuw is, voelt meteen goed aan. Het laat zich allemaal horen op 'Straks is ook goed', een volbloed popplaat die pendelt tussen eigentijds en tijdloos.
lees meer

Weetjes
Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.