website diksmuide

Diksmuide Dankt

Een woordje dank doet altijd deugd en bovendien kost het niks. Wij gaan nóg een stapje verder met een gratis concert van 'Odiel Van Caeyzeke' op zondag 8 mei om elkeen die de voorbije jaren zich inzette in de coronacrisis in de bloemetjes te zetten.

En verder; terugflitsen in de tijd op erfgoeddag, BV-time met 'Onderland' of misschien ben je geprikkeld door het mooie weer en ben je toe aan een streepje opzwepende muziek en dans van La Guardia Flamenca. Zelfs sportliefhebbers komen aan hun trekken bij ons met de docufilm 'De Nacht van Vlaanderen' in aanwezigheid van Ruben Van Gucht.

Op donderdag 2 juni wordt CC Kruispunt tijdelijk omgedoopt tot CC Bruispunt. We zijn ons al enkele weken duchtig aan het klaarstomen voor een bruisend en uitdagend cultureel seizoen. Bovendien krijg je er een GRATIS voorstelling bovenop; de feel-good theatervoorstelling 'Lubricant for life'. Iedereen van harte welkom!

Check zeker regelmatig onze website en facebook voor de allerlaatste nieuwtjes of voor meer info over onze activiteiten. Tot gauw!
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
In de oude dorpsschool van Woumen duik je terug in de tijd. Neem plaats in het klaslokaal van weleer. Geniet van de tentoonstelling over ons rijke schoolleven met unieke stukken en fantasierijke foto's. Herken je iemand op een van de beelden? Benieuwd hoe het eraan toeging zonder laptops of smartboards? Snuister in de unieke verzameling oud schoolmateriaal.  Organisatie: Stad Diksmuide....
lees meer

In Flamont draait alles rond de goudmijn. De helft van de bevolking werkt er en de andere helft faciliteert de werkers. De stichter bleek niet zo stichtend te zijn. Zijn erfenis zijn zonden. Tussen een ethisch drama en een familietragedie weeft zich de liefde, de lichtheid en het leven.
lees meer

Een opzwepende muziek- en dansvoorstelling over de culturele kruisbestuiving tussen Spanje en Latijns-Amerika. Met flamenco, ritme en zang en met de onvermijdelijke hilarische dramatiek van La Guardia Flamenca. Terug met elkaar in zee om hun diepe zielenroerselen te bezingen, nemen de leden van deze Compañía Transatlantica je mee op hun droomreis met bestemming: el mundo nuevo.
lees meer

Wegens omstandigheden werd deze voorstellig spijtig genoeg GEANNULEERD. Excuses voor het eventuele ongemak.
lees meer

Weetjes
De Diksmuidse cultuurhuizen CC Kruispunt en Muziekclub 4AD slaan de handen in elkaar voor een uniek concert van Odiel Van Caeyzeke.
lees meer

Cultuurcentrum CC Kruispunt, voor komend seizoen tijdelijk omgedoopt tot CC Bruispunt, is zich al enkele weken duchtig aan het klaarstomen voor een bruisend en uitdagend cultureel seizoen.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.