website diksmuide

Geel

Wat fijn! Het is net alsof Moeder Aarde zelf code geel heeft aangekondigd door de talloze gele perkjes die her en der verrijzen in ons landschap en tuintjes. Een ware verademing, letterlijk en figuurlijk voor ons cultuurcentrum. Niets houdt ons dus nog tegen om één of meer van onze voorstellingen mee te pikken.
Hou zeker ook een plaatsje vrij in je agenda voor onze familiedag op zondag 10 april. Kom onze schouwburg ontdekken en beleef een unieke doe-dag in het theater.

Check www.cckruispunt.be of onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes en/of wijzigingen.
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Beste inwoner van Diksmuide en omstreken, wij zijn twee broers en wij zitten met een vraag die heel dringend gesteld moet worden. Eigenlijk vinden wij dit zelf erg vervelend maar wat moet moet. Daarom zouden wij jullie beleefd willen vragen om op 19 maart naar de schouwburg in cc Kruispunt te komen. Tot genoegen en alvast bedankt.
lees meer

Dit zeer wendbare trio, met een gevarieerd en niet alledaags instrumentarium, leidt U door de hoogtes ( èn jawel, ook de laagtes ) van een merkwaardig samengesteld liedjesprogramma. De titel “CHiQUE DiNGUES” was een publieksreactie na één van de voorbije voorstellingen… Wie zijn wij om dat tegen te spreken ?
lees meer

De grens tussen droom en werkelijkheid valt soms moeilijk te onderscheiden. Fragiel als ze zijn, kunnen mooie dromen ook onverwachts en onverbiddelijk uiteen spatten. Als een metafoor voor het leven brengt de muziek ons van verdriet naar hoop en alles daartussenin. In deze voorstelling worden gitaarmuziek, gebracht door Elke Prinsier, en poëzie van Isolde Màk met elkaar verweven.
lees meer

Weetjes
Cultuurcentrum CC Kruispunt, voor komend seizoen tijdelijk omgedoopt tot CC Bruispunt, is zich al enkele weken duchtig aan het klaarstomen voor een bruisend en uitdagend cultureel seizoen.
lees meer

Wat fijn! Het is net alsof Moeder Aarde zelf code geel aankondigt door de talloze gele perkjes die her en der verrijzen in ons landschap en tuintjes.
lees meer

Op zondag 10 april zet cultuurcentrum Kruispunt vanaf 10.00 u. haar deuren wagenwijd open voor het brede publiek. Het wordt een echte doe- en beleefdag waarbij de bezoekers een unieke blik krijgen achter de schermen van een schouwburg.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.