website diksmuide

Rollercoaster

Het gaat door, het gaat niet door... het mag, het mag niet...
Wat een tijd. De afgelopen maanden waren voor ons en waarschijnlijk ook voor jou als een ware rollercoaster!
Gelukkig kunnen we zeggen dat alles doorgaat mits we natuurlijk rekening houden met de geldende maatregelen.

Het aanbod voor februari is terug voor elk wat wils. Mooie familievoorstellingen van Raf Walschaerts en 4Hoog. Muziek van Kobe Sercu en héél belangrijk als medicament tegen de donkere dagen: humor van stand-up comedian Joost Van Hyfte. Ten slotte raden wij 'Brainfreeze' aan, magisch theater van Tim Oelbrandt.

De laatste nieuwtjes en updates kun je altijd terugvinden op onze facebook-pagina en uiteraard ook op onze website.
Wij kijker er alvast erg naar uit om je te verwelkomen in CC Kruispunt!
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Een kleiner hartje hadden ze in zo'n groot lijf niet kunnen steken. Sterk als een paard, koppig als een ezel, maar zo kwetsbaar als een pasgeboren vogeltje. Jonge, jonge, het is genoeg dat er toevallig een kleine eens lief naar hem lacht, of hij wordt helemaal week.
lees meer

Verwacht van Tim Oelbrandt geen klassieke goochelshow. Hij mengt hypnose, theater én filmprojecties met livemuziek van Lili Grace. De magie doet de grens tussen fictie en werkelijkheid vervagen. Black Mirror, maar dan echt. Tijdens 'Brain Freeze' zit je voortdurend op het puntje van je stoel tot je misschien zélf op het podium gevraagd wordt.
lees meer

Joost is uitgekookt! Na vier shows de lachspieren te beroeren via onze smaakpupillen is het tijd voor Van Hyfte 2.0 Misschien is het eens tijd om andere zintuigen te beroeren? Waarvan krijg jij goesting? Van te kijken? Te ruiken? Of is jouw favoriete culinaire comedian uitgekookt genoeg om jou op het verkeerde been te zetten en je op die manier aan het lachen te krijgen?
lees meer

Dit keer komt Kobe zijn eigen liedjes brengen uit zijn eertste album Kom Bluf Gerust. Hij en zijn voltallige groep brengen een verzameling liedjes in het West-Vlaams. Over het leven, over de liefde, over geluk en verdriet. Over mij en over jou. In samenwerking met Davidsfonds Diksmuide.
lees meer

Weetjes
Cultuurcentrum CC Kruispunt, voor komend seizoen tijdelijk omgedoopt tot CC Bruispunt, is zich al enkele weken duchtig aan het klaarstomen voor een bruisend en uitdagend cultureel seizoen.
lees meer

Wegens omstandigheden hebben we spijtig genoeg moeten beslissen om het concert 'Patti Smith - My Heart Still Hums' van Annelies Van Dinter & Lotte Dodion op vrijdag 11 februari te annuleren.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.