website diksmuide

We blijven doorgaan !

Wat we vreesden is aan het gebeuren, de vierde COVID-golf. Toch is er geen reden tot paniek. Als we met z'n allen de nieuwe maatregelen respecteren kan alles met een minimum aan inspanningen blijven doorgaan in CC Kruispunt. Nieuw is de invoering van het COVID-safe Ticket waarover je alles kunt lezen in deze nieuwsbrief. Voor de algemene maatregelen verwijs ik graag naar onze website.

November heeft héél wat moois te bieden; 'Lamoral' met swingjazz, muziektheater met Lucas Van den Eynde en een 'must see' Sioen in de kerk van Esen.
Normaal gezien stond er nog een topper in de schouwburg nl. 'The High Kings' maar hun tournee werd jammer genoeg integraal verplaatst naar volgend jaar. Ook hierover lees je meer in deze nieuwsbrief.

Laat jullie, ons geacht publiek, zich vooral niet ontmoedigen door de huidige situatie. Laat ons met deze programmatie wat licht en soelaas brengen in deze donkere periode. Warme groeten!
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Lamoral brengt een mix van Django-geïnspireerde swingjazz met verwijzingen naar New Orleans, Argentinië, Sicilië, la douce France, en de wondere werelden van Georges Brassens en Wannes Van de Velde...
lees meer

Een stomende en stampvoetende muziektheaterwestern starring Lucas Van den Eynde, Bo Spaenc en Bart Van Huyck in een oervlaams cowboyverhaal van Hugo Matthyssen.
lees meer

Sioen die als geëngageerde singer-songwriter veel gelijkenissen vertoont met Paul Simon, werd in 2016 door Festival Van Vlaanderen gevraagd om het volledige album Graceland te vertolken met zijn Zuid-Afrikaanse vrienden. Het concert werd lovend onthaald en er volgde een succesvolle tournee met telkens staande ovaties. Voor deze akoestische kerkentournee inviteert Sioen opnieuw de Zuid...
lees meer

Weetjes
Voor alle podium- en filmvoorstellingen in de theaterzaal of op locatie hanteren we vanaf 29 oktober 2021 tot nader order het Covid Safe Ticket in combinatie met de mondmaskerplicht.
lees meer

Het management van de Ierse folkgroep 'The High Kings' liet ons weten dat hun volledig tour wordt verplaatst naar het najaar van 2022. Nieuwe datum voor Diksmuide is donderdagavond 17 november om 20u in CC Kruispunt.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.