website diksmuide

Oktobertips van CC Kruispunt

Het is herfst, een periode waarin we stilaan terug de warmere plekjes opzoeken. CC Kruispunt is daar de perfecte plaats voor. Neem lekker plaats in één van die rode knusse zeteltjes en geniet met volle teugen! Het cultureel centrum brengt in oktober een breed aanbod gaande van theater, jongerentheater, tot lezing en muziek.

Voor de laatste weetjes verwijs ik graag naar onze facebook pagina en instagram.
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Fred Delfgaauw en Ida van Dril laten zich inspireren door het eeuwenoude meesterwerk van Shakespeare en maken er een brandend actuele voorstelling van over ouder worden, loslaten, omgaan met teleurstelling en trots.
lees meer

60 minuten, 1 klas, 10 lessenaars, 20 stoelen, evenveel jongeren, boekentassen, pennenzakken. Een veelvoud aan stylo's, mappen, geheimen, afwijzingen, ruzies, hormonen, vriendschappen voor eeuwig, luizen, luisteren, roepen, zuchten, leren, Copernicus, de negenproef, onderscheidingen en buizen. De toekomst, kansen en problemen. Gewoon, op scène, de klas, niets meer of minder dan een klas. De ...
lees meer

Maarten Boudry (°1984) is wetenschapsfilosoof en houder van de Leerstoel Etienne Vermeersch aan de UGent. Zijn meest recente boeken zijn Eerste hulp bij pandemie. Van Achterafklap tot Zwarte Zwaan (2021, met Joël De Ceulaer) en Waarom de wereld niet naar de knoppen gaat (2019). In 2018 verscheen Science Unlimited? On the challenges of scientism, dat hij samenstelde met Massimo Pigliucci. Hij ...
lees meer

Kevin Van Doorslaer brengt het verhaal van de Brusselse Armand Swartenbroeks (°1892). Swartenbroeks werkte tijdens WO I als aspirant-arts in de veldhospitalen en voetbalde bij de Front Wanderers. Hij was dokter, Rode Duivel en burgemeester van Koekelberg. Een merkwaardig man!
lees meer

Quinnie & Quinn ontsnappen aan hun Grote Leider en hun wereld vol regels. Ze komen terecht in een wereld van angsten en onzekerheid. Het is een zoektocht naar vrijheid. Langs verlaten steden, watervallen en ontploffende paddenstoelen. Niets lijkt wat het is, of lijkt dat alleen maar zo en is alles exact wat het lijkt? Steeds weer nieuwe uitdagingen kruisen hun pad. Een speelse ode aan de ...
lees meer

Weetjes
Sedert 1 oktober werden er heel wat corona-maatregelen afgeschaft. Toch is het voor velen onder ons nog altijd wat koffiedik kijken wat de regels nu precies zijn. In deze donkere tijden proberen we wat licht te brengen.
lees meer

Op zaterdag 30 oktober krijgt de Polderhalle zijn vuurdoop, dan trapt het stadsbestuur het feest op gang met Kickstart@Polderhalle. Niemand minder dan Ertebrekers staat op het podium voor een spetterend concert. Kurkdroog laat daarna het feest helemaal losbarsten met een heerlijke set.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.