website diksmuide

Niets boven een live-beleving in het theater !

Na een druk en geslaagd zomerprogramma op de markt, staan we ook in het najaar klaar om je cultureel te verwennen in een vernieuwd CC Kruispunt!

Dit jaar trekt CC Kruispunt duidelijk de kaart van bekende namen en gezelschappen. Herbert Flack, William Boeva, Lucas Van den Eynde, Bruno Vanden Broecke, Clara Cleymans en Wim Opbrouck om er maar enkele te noemen krijgen allemaal een podium in Diksmuide. Wij raden dan ook aan om jouw reservatie niet té lang uit te stellen.
Ook de jeugd en allerjongsten worden goed bediend met héél aantrekkelijke voorstellingen zoals ‘De Klas’ van ‘Kopergietery’ en ‘Quinnie en Quinn’ van ‘Leue’.

Niets boven een live-beleving in het theater, echter kan niet, toch?

PS: Volg CC Kruispunt vanaf nu altijd en overal via onze Facebookpagina CC Kruispunt Diksmuide, Instagram en lees ook zeker onze corona-maatregelen op onze website na om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Neen, tenzij je samen met een collega uit eten gaat om de vriendschap te versterken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo'n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie.
lees meer

William Boeva is 30 geworden. Dertig. En daar wringt dus het schoentje. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Er wordt zoveel verwacht van iemand die 30 is. Wat dan met al dat leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Is zijn leven nu voorbij? Of stelt hij zich aan en moet alles nog beginnen? William voelt dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat! ...
lees meer

Het Cosy Brass Quartet werd opgericht in 2000 en verovert sindsdien gezwind zijn plaats op de concertpodia. Dit koperkwartet bestaat uit twee kornetten, een tenorhoorn en een euphonium. Het Cosy Brass Quartet presenteert zijn puur, charmant en zangerig timbre in een al even boeiend repertoire: een brede waaier van prachtige originele composities en arrangementen van bekende melodiën, ...
lees meer

Fred Delfgaauw en Ida van Dril laten zich inspireren door het eeuwenoude meesterwerk van Shakespeare en maken er een brandend actuele voorstelling van over ouder worden, loslaten, omgaan met teleurstelling en trots.
lees meer

60 minuten, 1 klas, 10 lessenaars, 20 stoelen, evenveel jongeren, boekentassen, pennenzakken. Een veelvoud aan stylo's, mappen, geheimen, afwijzingen, ruzies, hormonen, vriendschappen voor eeuwig, luizen, luisteren, roepen, zuchten, leren, Copernicus, de negenproef, onderscheidingen en buizen. De toekomst, kansen en problemen. Gewoon, op scène, de klas, niets meer of minder dan een klas. De ...
lees meer

Weetjes
Hoor je niet zo goed? Laat dit jou vooral niet tegenhouden om van cultuur te proeven. Voortaan kun je gebruik maken van onze ringleiding.
lees meer

Ons huis werd grondig gerenoveerd. We zijn bijzonder fier en staan te popelen om jou te ontvangen.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.