website diksmuide

Eindelijk .... mooie vooruitzichten voor de culturele sector

Eindelijk.... na meer dan een jaar culturele stilte mogen we weer genieten van een theatervoorstelling of een concert, ons uitleven in een boeiende workshop of onze geest verruimen tijdens een interessante lezing. het is dan ook met veel plezier en nog veel meer goesting dat we je op de hoogte brengen van wat er de komende weken en maanden staat te gebeuren. kom uit je kot en geniet mee van een bruisend en gevarieerd zomeraanbod! Met stip: stand up comedian Begijn Le Bleu met zijn Best of en lokaal talent Korrigan met een stomend folk concert.
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Na het televisieprogramma Foute Vrienden maakte Begijn drie comedyprogramma's. Het werd een drieluikje om van te snoepen dat enthousiast werd onthaald door pers en publiek. Deze best of belooft een gezellige avond te worden waar een blik humor, herkenbaarheid en improvisatie wordt opengetrokken. Met métier neemt Begijn je mee in zijn wereld die net zo goed die van jou kan zijn!
lees meer

Hein, Sanne, Jan, Elke en Brecht vormen samen Korrigan. De verschillende stijlinteresses binnen de groep zorgen voor een heel gevarieerd programma. Hun muziek heeft invloeden van Ierse en Schotse folk, singer-songwriter, country, sea-shanty en eigenlijk alles wat interessant en leuk lijkt voor de band. Folkmuziek in de ruime zin van het woord!
lees meer

Weetjes
Ook deze zomer kun je opnieuw genieten van een mooie wandeling door het centrum van Diksmuide, waarbij je op verschillende bankjes naar boeiende, grappige of ontroerende dialogen kunt luisteren.
lees meer

Als de coronacijfers op dat elan verder blijven dalen komen die versoepelingen echt wel in het vizier. Diksmuide stoomt zich dan ook klaar voor een bruisende zomer vol activiteiten.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.