website diksmuide

CC Kruispunt opnieuw op kruissnelheid!

We staan aan de start van een vreemd cultuurseizoen. Het is een lange tijd zeer stil geweest in de Schouwburg, en dat zal ook nog even zo blijven… Vanwege grondige renovatiewerken blijft de zaal gesloten tot het einde van het jaar. Maar als je dacht dat we in de tussentijd gewoon stil gingen zitten, heb je het mis! Na een druk en geslaagd zomerprogramma op de markt, staan we ook in het najaar klaar om je cultureel te verwennen in ons Pop-up CC De Kupe! Ja, je leest het goed, in het oude zwembad. Het gevarieerde programma is terug te vinden via onze website.

Ook de ticketverkoop zal dit seizoen wat anders verlopen. Zo zal er geen fysieke ticketverkoop plaatsvinden en is er geen abonnementenverkoop. Tickets zullen enkel online, telefonisch en via mail te verkrijgen zijn vanaf maandag 21 september om 9u. Mensen die in het bezit zijn van een UiTPAS aan Kansentarief kunnen vanaf nu ook online tickets boeken.

PS: Volg CC Kruispunt vanaf nu altijd en overal via onze Facebookpagina CC Kruispunt Diksmuide en lees ook zeker onze corona-maatregelen op onze website na om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Is je laptop traag? wil je e-mails lezen op je smartphone of wil je weten hoe je een app installeert? Met al je vragen over je pc, laptop en smartphone kan je terecht in het Digie Café. Een ervaren IT specialist staat je met raad en daad bij, twijfel niet en kom zeker eens langs!
lees meer

In de Leesclub lezen we een vooraf gekozen boek om dit dan samen te bespreken tijdens een gezellige literaire avond. Niets leuker dan samen praten over een goed boek.
lees meer

Katrien Verfaillie, een Gentse pianiste met roots in de Westhoek, componeert en speelt eigen werk. Haar creaties baden in melancholie. Ze houden het midden tussen nieuw-klassiek en het minimalisme van bijvoorbeeld Wim Mertens. In volle coronacrisis verbaasde Katrien Verfaillie de wereld met een pakkend corona-lied ‘Kunnik nemi na joen komn’ op muziek van Jean Ferrat, ook bekend als ‘Ons Dorp’ van Wim Sonneveld.
lees meer

Vanaf oktober nodigt de bib je op woensdag weer uit om te komen luisteren naar een verhaaltje. Voor kinderen tussen vier en zes jaar samen met één ouder of grootouder (met favoriete mondkapje), toveren we Pop-up CC De Kupe om tot een gezellige vertelplek. Aansluitend voorzien we een leuke kleine activiteit.
lees meer

Een beroemde toneeldiva neemt afscheid van haar publiek met een laatste voorstelling van ‘De Kersentuin’. Plots staat haar ex- man in de kleedkamer om haar een laatste keer aan het werk te zien. Drama en komedie botsen wanneer de ex-geliefden afscheid nemen, hun oude liefde verklaren, samen brullen van het lachen en mekaar in de haren vliegen. Een romantische komedie pur sang.
lees meer

Weetjes
We kunnen weer! Na een lange stilte vliegt CC Kruispunt er opnieuw in, en hoe. Schrijf maandag 21 september - 9 uur alvast in je agenda, want dan begint onze ticketverkoop voor de programmatie van het najaar 2020.
lees meer

Voor de tijdelijke fuifzaal Polderhalle, de kerk van Lampernisse en Lokaal Dienstencentrum/Cultuurcentrum zoekt het stadsbestuur een zaalverantwoordelijke om mee te helpen aan het beheer van deze ruimtes.
lees meer

Heb je het al gezien? Wanneer je door de winkelstraten van Diksmuide loopt? Tijdens de zomer deden we een oproep om je leukste zomerbeelden in te zenden. Uit jullie inzendingen kozen we een aantal leuke beelden die sinds Superkoopzaterdag te zien zijn bij verschillende Diksmuidse handelaars.
lees meer

Om je bezoek aan het cultuurcentrum zo veilig mogelijk te laten verlopen nemen we een aantal extra maatregelen. Neem deze maatregelen voor je bezoek eens grondig door. Zo kan je op een veilige manier genieten van al wat CC Kruispunt jou te bieden heeft.
lees meer

We keken samen met jullie heel erg uit naar de heropening van de Schouwburg maar na veel nadenken en piekeren stellen we dit toch nog even uit. Door de geldende afstandsregels en de vaste stoelen beschikken we over een zeer beperkte capaciteit.
lees meer

Bij heel wat banken op het openbaar domein in onze stad en de verschillende dorpen kun je genieten van gratis en coronaproof theater. De banken kregen een QR-code opgespeld die je kunt scannen om de podcast te starten. Dit is een initiatief van OPENDOEK, de koepel van het amateurtheater.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.