Website Diksmuide

Superkoopzaterdag, wees erbij!

Zaterdag 12 september is het moment om de lokale handelaar te steunen tijdens superkoopzaterdag. Verzamel een volle spaarkaart en maak kans om Diksmuidebonnen te winnen.

Zondag 13 september is het Open Monumentendag, neem een blik op de wederopbouw na WOI.

‘Zomeren op de Markt’ blijft, in afgeslankte vorm, doorlopen tot en met zondag 20 september. De verlenging komt er door het succes tijdens de voorbije maanden. Bezoekers zullen dus op vaste tijdstippen kunnen ‘nazomeren’ tot aan het begin van de herfst dankzij tal van gratis activiteiten in het centrum.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Brandweer Westhoek zoekt brandweervrijwilligers
Dien jouw groen idee in!
Deze woorden prijken binnenkort in oc Walnes in Woumen
Schrijf je in voor Hoplr!
Feniks fotozoektocht
Sociale kruidenier n’Uniek is warme familie
Duurzame lokale held worden voor dummies
UiT in Diksmuide
Superkoopzaterdag
Open Monumentendag - Feniks Diksmuide
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Brandweer Westhoek is op zoek naar nieuwe brandweervrijwilligers. Een brandweer (m/v) werkt samen met de collega’s van een brandweerwagen.
lees meer

Een bosje of boomgaard bij jou in de buurt aanplanten? Een buurttuin uitbreiden? Een groen speelelement of vlindertuin om de hoek aanleggen...?
lees meer

Als de wind je blaast naar de plaats waar je moet zijn, leer je te blijven. samen puzzelen – hemel en aarde groeien naar elkander toe
lees meer

Ladder lenen? Hond weggelopen? Verse soep op overschot? Het digitale buurtplatform Hoplr helpt je op weg.
lees meer

Onder het motto #preusup8600 serveren we voortaan elke maand een leuke tip van eigen bodem. We bijten de spits af met de Feniksfotozoektocht.
lees meer

In 2017 opende sociale kruidenier n’Uniek de deuren. Inwoners die het financieel moeilijk hebben kunnen in de winkel voedings-, verzorgings- en huishoudproducten tegen sterk verminderde prijzen kopen. Rosette, Anneke, Franky en Staf geven hun kijk op de werking van n’Uniek.
lees meer

Van 18 tot en met 25 september is het Week van de Duurzame Gemeente. Het lijkt onmogelijk, en toch kan ook jij het verschil maken. Kleine aanpassingen in onze dagelijkse gewoontes maken van Diksmuide een duurzame stad. Check hoe goed jij scoort:
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.