website diksmuide

Bekijk nu De broers Geboers gratis online!

De deuren van CC Kruispunt blijven voorlopig gesloten tot en met 30 juni, maar dat betekent niet dat je niet aan cultuur kan doen! Ook tijdens de coronacrisis proberen we je te blijven entertainen. Zo kan je via onze website heel wat voorstellingen, concerten, musicals, films, … terugvinden die je gratis vanuit je huiskamer kan bekijken. Ook de voorstelling De broers Geboers die normaal op 24 april doorging in CC Kruispunt kan je gratis online bekijken. Surf daarvoor naar https://vimeo.com/311407000, paswoord: cecilia.

Wat staat er dit weekend op het programma? Een bezoek aan een online museum, een opera of een concert? Kies zelf maar! We verzamelden de leukste voorstellingen voor jou in een handig overzichtje per genre. Deze lijst zal regelmatig aangevuld worden, blijf dus zeker onze website in de gaten houden.
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Weetjes
Nood breekt wet in tijden van het corona Covid-19-virus. Nu cultuurhuizen tijdelijk de deuren moeten sluiten, staan we samen sterk om cultuur digitaal te laten zegevieren. In het overzicht vind je een heleboel culturele activiteiten/voorstellingen die je van thuis uit kan beleven.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.