website diksmuide

CC Kruispunt in tijden van Corona

Vanwege de maatregelen getroffen door de overheid om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen blijft het cultuurcentrum gesloten tot en met ten minste zondag 3 mei. Dat wil zeggen dat ook de voorstelling van De broers Geboers op 24/04 en het concert van Brecht Goudesone & Karel Bijnens op 03/05 geannuleerd worden. In deze nieuwsbrief beantwoorden we de meest gestelde vragen i.v.m. de coronacrisis. Bijvoorbeeld: Wat gebeurt er met mijn reeds aangekochte tickets? Krijg ik mijn geld terug? Worden de voorstellingen verplaatst naar volgend seizoen? Wanneer start de ticketverkoop van cultuurseizoen 2020 - 2021? Alle info hieromtrent kan je terugvinden onder de rubriek Weetjes.

Daarnaast stellen wij graag nog onze nieuwe directeur van CC Kruispunt aan je voor. Welkom Tom!
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Weetjes
De federale overheid heeft de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken verlengd t.e.m. 3 mei. Dit heeft als gevolg dat we alle voorstellingen t.e.m. 3 mei annuleren.
lees meer

Traditioneel valt elk jaar begin juni de seizoensbrochure van CC Kruispunt bij je in de bus. Jammer genoeg heeft het coronavirus ook hier toegeslagen en zal dat dit jaar niet zo zijn.
lees meer

Op woensdag 1 april mochten we onze nieuwe coördinator van CC Kruispunt verwelkomen, Tom Durie. Hij stelt zich graag even aan jullie voor.
lees meer

Nood breekt wet in tijden van het corona Covid-19-virus. Nu cultuurhuizen tijdelijk de deuren moeten sluiten, staan we samen sterk om cultuur digitaal te laten zegevieren. In het overzicht vind je een heleboel culturele activiteiten/voorstellingen die je van thuis uit kan beleven.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.