Website Diksmuide

Er hangt liefde in de lucht

Februari is de maand bij uitstek om onze geliefden eens extra te verwennen. We kunnen dat doen met een bloemetje, een restaurant bezoekje, een romantische wandeling kan ook al wonderen doen. Of kom jij origineler uit de hoek? Laat het ons weten door een foto te posten op Instagram met hashtag #Diksmuide. Wie weet sta je dan in de volgende editie van Diksmuide Info.

Wist je dat Diksmuide een hartveilige gemeente is? Je vindt op 20 plaatsen in onze stad AED-toestellen. Dat toestel geeft stap voor stap gesproken instructies. Het toestel geeft ook een schok aan het hart bij levensbedreigende hartritmestoornissen.

In deze nieuwsbrief
Nieuws
Leren composteren
Wist jij dat Diksmuide een hartveilige gemeente is?
Tennisclub De Maene speelt dit najaar in een nieuwe tennishal
Schommelstoel gezocht
Gratis juridisch advies - Wijziging zitdagen
UiT in Diksmuide
Green Book
Dans voluit - 21/02/2020
Vaiana
bloedinzameling
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
De helft van ons huishoudelijk afval bestaat uit organisch materiaal. Je kan je groente-, fruit- en tuinafval zelf composteren in een compostvat of het tweewekelijks laten ophalen in een gft-container.
lees meer

Je vindt op 20 plaatsen in onze stad AED-toestellen. Met een AED of automatische externe defibrillator geef je een elektrische schok aan het hart bij levensbedreigende hartritmestoornissen.
lees meer

Begin dit jaar startte tennisclub De Maene met de bouw van een eigen tennishal. Nu is er – behalve de grondwerken – nog weinig van te zien, maar in oktober wordt de eerste match in de gloednieuwe hal gespeeld.
lees meer

Wetenschappelijke studies tonen aan dat schommelende bewegingen dementiesymptomen verminderen. Rustig schommelen draagt bij tot een beter evenwicht, de patiënt neemt beter waar, en angsten en depressies nemen af.
lees meer

Sinds begin 2020 kan elke Diksmuideling elke tweede en vierde woensdag van de maand tussen 14 en 17 uur gratis juridisch advies krijgen bij het Sociaal Huis.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.