Website Diksmuide

Nieuwsbrief Diksmuide - 9

Op zondag 13 juli springen we met z'n allen in de IJzer voor 'proper water'. Diezelfde dag kan je Diksmuide ontdekken op een heel unieke manier. Met de vaarrijkformule krijg je een totaal andere beleving van het waterrijke Diksmuide.
Maar, het kan altijd nog iets beter. Vernieuwing van riolering, scheiding van regenwater en afvalwater, het heeft allemaal tot doel onze waterlopen zuiverder te maken. In april dit jaar nog keurde minister Schauvlieghe subsidies goed voor een aantal grote rioleringsprojecten: Grote Markt en omgeving, Keiemdorpstraat en Pervijze. Dit zijn enkele projecten die de komende jaren voorbereid en gerealiseerd worden.
Dus, op naar meer proper water!
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Vacature kok(kin)
Deskundige animatie en activatie - WZC Yserheem
Subsidies rioleringsprojecten
Recycle! app
Gemeentelijk verordening op de perceelafscheiding en de verharding van de voortuinstrook goedgekeurd
Dorpsrestaurant van start
Nieuwe tarieven sportcomplex De Pluimen
Nieuw gebruikersreglement sociaal-culturele infrastructuur
Nieuw GAS-reglement
Verbeterd onthaal Duitse begraafplaats - Houtlandstraat
Vraag uw kids-ID tijdig aan
UiT in Diksmuide
Zomerse Vrijdagen
Vaarrijk Diksmuide 2014
Big Jump Diksmuide
Zomerse maadagmarkten met extra randanimatie
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Het OCMW Diksmuide is op zoek naar een kok(kin) voor het WZC Yserheem en dit voor zowel een vervangingscontract als een contract onbepaalde duur.
lees meer

Het OCMW Diksmuide is op zoek naar een deskundige animatie en activatie ten behoeve van het WZC Yserheem (vervangingscontract).
lees meer

Op 14 april 2014 keurde Vlaams minister van Leefmilieu en Natuur Joke Schauvliege het kwartaalprogramma 2015 voor de subsidie aan gemeentelijke rioleringsprojecten goed. Dit programma omvat over heel Vlaanderen in totaal 281 projecten. De totale kostprijs van deze projecten bedraagt 542 miljoen euro
lees meer

Alle info over correct sorteren en inzamelen verzameld in een applicatie voor smartphone of tablet. Voortaan heb je de afvalkalender de sorteerwijzer én info over de inzamelpunten steeds in de buurt. Handig toch?!
lees meer

In de gemeenteraad van 30.06.2014 werd de gemeentelijke verordening op de perceelafscheiding en de verharding van de voortuinstrook goedgekeurd.
lees meer

De gemeenteraad gaf op 30 juni z'n goedkeuring voor de opstart van het dorpsrestaurant Groot-Pervijze. Het maandelijks dorpsrestaurant gaat afwisselend door in de OC's van Pervijze en Oostkerke.
lees meer

De Gemeenteraad keurde op 26 mei 2014 nieuwe tarieven goed voor de sportinfrastructuur. De tarieven zijn van kracht gegaan op 1 juli.
lees meer

De Gemeenteraad keurde op 30 juni 2014 een nieuw gebruikersreglement goed voor alle ontmoetingscentra, de Boterhalle, zaal Zonnestraal en CC Kruispunt/LDC Ten Patershove.
lees meer

Op maandag 30 juni keurde de gemeenteraad het nieuwe GAS-reglement goed. Het nieuwe reglement gaat in voege op 1 juli 2014.
lees meer

lees meer

De zomervakantie staat voor de deur. In deze periode trekken ouders vaak naar het buitenland met hun kinderen. Reizen ze binnen Europa, dan hebben ze voor hun kinderen een Kids-ID nodig.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.