Website Diksmuide

Op en top kerstsfeer

Dit weekend is de kerstsfeer te vinden op de Grote Markt. Zowel voor groot als klein de moeite om een bezoekje te brengen. Vandaag is er laatavondshopping bij Diksmuidse handelaars.

Nog geen idee voor een kerstgeschenk? Met de Diksmuidebon zit je altijd goed. Te koop bij het onthaal in het stadhuis en de dienst toerisme.

Zaterdag 21 december steunt ook Diksmuide het goede doel tijdens de warmste week. Iedereen kan nog inschrijven om mee te zwemmen tijdens de warmste zwemmarathon. Alle opbrengsten zijn ten voordele van G-sport Vlaanderen.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Prijs voor Cultuurverdienste 2019 Een gesprek met de winnaars
Kunstenacademie Diksmuide blaast 51 kaarsjes uit
Pilootproject Fluvius zorgt voor sneller internet in Diksmuide
Sluiting oude begraafplaats Keiem
Maak jij Diksmuide zwerfvuilvrij?
UiT in Diksmuide
Kerst in Diksmuide
Winterwonderland - A million Christmas dreams!
Playlist 2019 - Marcel Vanthilt
Cursus veilig wilgen knotten
Warmste Zwemmarathon 2019
Ida Van Dril & Michiel Schreuders - De rattenvanger (6+)
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Enkele weken geleden wonnen RoBie en Noëlla Van Outryve–Hommez de tweejaarlijkse Prijs voor Cultuurverdienste. Deze prijs, georganiseerd door de Cultuurraad, eert een persoon of vereniging die zich inzet voor het Diksmuids cultureel leven.
lees meer

In 1968 werd Jozef Debusschere op 24-jarige leeftijd directeur van de Diksmuidse muziekschool. Een 200-tal jonge muzikanten schreven zich in.
lees meer

Fluvius start binnenkort met het pilootproject ‘glasvezel-tot-in-de-woning’. Het nutsbedrijf bouwt in een afgebakend gebied in Diksmuide een aantal “centrale stopcontacten” voor telecomoperatoren, en legt van daaruit glasvezelkabel naar de huizen in de buurt.
lees meer

Vanaf 1 januari 2020 sluit de oude begraafplaats van Keiem. Op 28 oktober besliste de gemeenteraad om de oude begraafplaats van Keiem te sluiten. Dat wil zeggen dat er vanaf 1 januari 2020 geen mensen meer begraven of bijgezet worden op het oude kerkhof. Vanaf 2022 start de ontruiming.
lees meer

Zwerfvuil vervuilt het straatbeeld, de natuur en het milieu. Mensen gooien (on)bewust of onbewust afval op de grond. Inwoners en verenigingen slaan tijdens de grote zwerfvuilactie op 14 maart al voor de zesde keer de handen in elkaar om onze mooie stad zwerfvuilvrij te maken.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.